4 traper trenda koja nam donosi jesen 2018.

instagram @janko_popovic_volaric
Po pitanju traperica ponašamo malo ziheraški i teško se odričemo skinny jeansa koji je izašao iz mode, no ove modele ćemo nositi još nekoliko narednih sezona
Vidi originalni članak

Utjecaj modnih 90-ih, ali i životnog stila osjeća se po mnogočemu. Po odabiru hrane, glazbi, a jasno se iščitava i po Instagram profilima. Ipak, najviše po odjeći. Traperice koje smo nosile kao klinke sada se opet vraćaju u modu. To su one traperice nogavica toliko širokih da smo se o njih spoticale, ali smo ih svejedno neumorno nosile. Također, na velika se vrata vratio obojeni traper, koji sada dolazi u očekivanim zemljanim tonovima, ali i u ekscentričnim bojama poput ljubičaste, zelene ili narančaste. No, ne brini, trendi su i klasični modeli traperica, traperice ravnog kroja i lagano povišenog struka dužine do polovice lista. One će sasvim sigurno zamijeniti skinny jeans.

Ravne traperice

Iako su se oko ovih traperica vodile diskusije i tisuću se puta zaključilo kako ne stoje svima, sada možemo odahnuti i reći koliko smo bile u zabludi. Dobar kroj ravnih traperica laskat će svakoj liniji, pa i kraćim nogama, naglašenim oblinama ili pak punijoj građi tijela. Nezamjenjiv su dio sport casual dnevnih kombinacija, a mi ih najradije nosimo uz špic cipele, bilo da se radi o balerinkama, salonkama ili kaubojskim čizmama.

S lijeva na desno: Stradivarius, 149 kn; Mango, 249 kn; H&M, 229 kn

Jako široke nogavice

Kao što smo naglasili, ove traperice nas vuku u kasne 90-e. Sada su to ipak malo više stylish modeli u kojima se može normalno hodati, ovo nikako nisu predugačke negavice. Ove traperice će odlično stajati visokim ženama, ali i curama koje imaju nekoliko centimetara manje. Naravno, uz cipele s platformom. Kombiniraju se jako strukiranim ili uskim gornjim topom, bluzom ili košuljom...

Slijeva na desno: Mango, 349 kn; Bershka, 249 kn; H&M, 349 kn

Traperice u boji

E, ovo je trend koji doista nismo očekivali. Doduše, maslinasto zelene traperice nikad nisu niti izašle iz mode, ali smo se doista iznenadile količinom traperica u žarkim bojama koje vladaju high street trgovinama. Kako će se u narednim sezonama nositi traperice jako širokih nogavica, obojene traperice ćemo najčešće viđati upravo u tim bojama.

Slijeva na desno: Zara, 299 kn; Bershka, 199 kn; Pull&Bear, 199 kn

Traper Jeans na sniženju: ulovi ovih 5 modela bezvremenskih traperica

Patchwork traperice

Ovaj trend se već godinama suptilno pokušava uvući u modu, a tako će biti i u jesen 2018. godine. Modeli traperica uglavnom imaju jedan dominantan tip trapera, a mjestimično se našije džep, donji dio nogavice ili  porub nogavice u nekoj drugoj boji trapera.

Slijeva na desno: Zara, 229 kn, Asos 134 kn, ; H&M, 299 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr