4 pogreške koje kod kupovine traperica rade mnoge žene - ali ti nemoj

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Kod kupovine traperica može puno toga krenuti krivim putem 
  • Veliki izbor modela uzrok je pogreškama pri kupovini omiljenih hlača 
  • Otkrit ćemo ti na koje četiri pogreške moraš najviše paziti 

Kupovina novih traperica uglavnom je jako važna, ali i teška zadaća. Bezbrojni oblici i krojevi učinit će bezbrižnu kupovinu pravim izazovom i stresom. Pri kupovini se mogu ušuljati neke pogreške koje rijetko primjećujemo. Kako bi pronašla savršene traperice, pazi na sljedeće stvari…

1. Praćenje sezonskih trendova

Kod traperica se osloni na klasične modele. Eksperimenti mogu biti lijepa promjena, ali modeli s rupama, resicama ili cvjetnim dodacima uglavnom su sezonske naravi. Dakle, drži se udobnih traperica koje dobro stoje uz tvoju figuru i u kojima se dobro osjećaš. 

Moda Hoće li ovo biti najpopularniji model suknje ove jeseni? Dućani su puni prelijepih komada

2. Otvorenost prema novim stilovima 

Premda ne treba isprobati svaki trend, postoji nekoliko lijepih modela traperica koje se isplati isprobati. Možda će te iznenaditi mom jeans u krem boji i pristajati ti bolje nego što si mislila. Ovdje vrijedi sljedeće: budi hrabra te daj šansu nekim modelima koji sjajno izgledaju. Možda će ti neki od njih postati omiljeni.

3. Paziti na kvalitetu 

Ako kupiš jeftine traperice na brzinu, velika je šansa da si pogriješila. Nakon kratkog vremena popucaju šavovi ili otpadne gumb? Pazi da su traperice kvalitetno skrojene i da je materijal dobar. Pamuk s malim udjelom elastina (ne više od 2-3 posto) je idealan. Nemoj kupovati 100 posto pamučne traperice jer će nakon prvog pranja postati jako velike i takve će ostati. 

4. Ignorirati udobnost 

Traperice ne trebaju izgledati dobro samo dok stojiš. Svakako probaj sjesti u kabini za presvlačenje ili čak čučnuti. Hlače ti trebaju biti udobne u svim položajima. Ako ti gumb već nakon dvije minute pritišće trbuh, nemoj kupovati te traperice. 

Modni odabir Meghan sada stalno viđamo u jednom modnom komadu, pronašli smo slične u našim dućanima

Posjeti Miss7.24sata.hr