4 klasična komada za tvoj jesenski ormar

instagram @taytay_xx
Jesen je daleko najbolja modna sezona, slažeš se? A opet tako jednostavna. Traperice, kožnate jakne, bikerske čizme - ovi komadi su već dugo favoriti ženskih ormara
Vidi originalni članak

Zašto toliko volimo jesen? Prije svega, ovo je sezona u kojoj možeš (ali i ne moraš!) eksperimentirati s novim modnim trendovima. U jesen dolazi jako puno novih trendi komada, ali s druge strane - tvoj ormar već ima sve što ti je potrebno za super stajliš sezonu.

Ova četiri klasična jesenska komada zaista su temelj svake ženske garderobe, a iako "klasično" ponekad zvuči dosadno - uvjeravamo te da se u ove komade uvijek iznova isplati investirati. Klasično možeš učiniti itekako trendi, samo je važno prilagoditi ih svojem stilskom izričaju. 

1. Baloner

Tijekom jeseni, praktički se ne skidamo iz balonera. Čak i u kombinaciji s jednostavnim hlačama i tenisicama izgleda totalno kulerski. Upravo je zato baloner na vrhu svake liste klasičnih jesenski komada. U ovaj se komad svakako isplati investirati jer ćeš ga nositi i svake sljedeće sezone iznova. S duge strane, baš zato što je toliko bezvremenski, sve naše omiljene high-street trgovine u svojim ponudama skrivaju genijalne balonere sa super prihvatljivom cijenom. 

Stradivarius (380 kuna), H&M (525 kuna), Zara (999 kuna)

SAVRŠENI KOMAD Najbolji baloneri za jesen do 300 kuna

2. Pulover

Oversized pulover je odličan prijelazni komad, a ovisno o komadu s kojim ga kombiniraš, može se nositi na puno različitih načina. Za nešto elegantniji look, uvuci ga u hlače ili suknju.

Zara (230 kuna) ili H&M (450 kuna)

KRZNO Puloveri s krznom novi su sezonski must-have komadi

3. Klasične traperice

Klasičan par traperica SVAKE sezone nam je na must-have listi. Investiraj u jedan klasičan par jer su dobre traperice temelj ormara svake prave obožavateljice mode. 

Zara (230 kuna), H&M (450 kuna), Zara (300 kuna)

4. Bikerske čizme

Nema te jeseni u kojoj bikerske čizme nisu hit komad. Sviđaju nam se komadi inspirirani ovim super popularnim Givenchy čizmicama - trendi i šik, a totalno dominantne i seksi!

Givenchy Studded Boots (1.045 eura); Deichmann (350 kuna) i Stradivarius (490 kuna)

ČIZME Wow! Ove nove čizme iz Zare izgledaju senzacionalno

Posjeti Miss7.24sata.hr