4 genijalna trika za grudnjake za koja vjerojatno nisi znala

shutterstock
Vidi originalni članak
  • Grudnjaci su priča za sebe: teško je bez njih, jer u mnogim slučajevima ne želimo biti bez potrebne podrške koju nam pružaju
  • A opet, naramenice nam otežavaju život te često pokvare dobro isplaniran izgled
  • Ova četiri genijalna trika nam sada olakšavaju život!

Jednom nas uštipne, onda proviri naramenica, nešto nije u redu s bojom - naši grudnjaci imaju svoj život i redovito nas izluđuju. Međutim, život s malim tekstilnim pomagačima može biti vrlo jednostavan. Kao što to često biva, najučinkovitiji su mali, brzi trikovi, tj. rješenja. Uz naše stajling trikove, topići koji se vežu oko vrata, dekoltei ili haljine na jedno rame mogu se vratiti u tvoj ormar, jer grudnjak neće biti vidljiv kada ga nosiš.

Voliš nositi bandeau topić (bez naramenica) ili želiš konačno odjenuti onu prekrasnu svjetlucavu haljinu na jedno rame koju si kupila na posljednjem odmoru u inozemstvu? Često nas samo grudnjak sprječava da unesemo više kreativnosti u vlastiti stil. Koliko često izgovoriš ili čuješ rečenicu: „Ne mogu to nositi sa svojom veličinom grudi.“ To može biti slučaj s nekim stilovima, ali s drugima znamo kako popraviti situaciju.

1. Trik s jednim ramenom

Haljine asimetričnog kroja bile su u modi još 2000-ih i od tada zapravo nisu nestale. Osobito su popularne usko krojene siluete. Ali što učiniti s grudnjakom? Ako još nisi spremna za look bez grudnjaka, možeš se poslužiti jednostavnim trikom.

A funkcionira ovako: grudnjak se u početku normalno odjene. Zatim uzmeš naramenicu za koju želiš da bude nevidljiva, produžiš je i prevučeš preko glave na drugu stranu. Potom je postavi na dno košarice, gdje pruža još veću potporu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion tutorials 💋 (@girlishtutorials)

2. Bez naramenica? Nema problema s ovim trikom 

Volimo besprijekornu preplanulost. Naravno, bijeli tragovi naramenica su smetnja koja se može izbjeći s bandeau topićem. Međutim, prsa se ne podupiru, zbog čega se koriste grudnjaci ili grudnjaci bez naramenica. Osobito kod žena s velikim poprsjem, ova podrška nije uvijek dovoljna. Otkrit ćemo ti kako dodati više podrške svom izgledu bez naramenica s grudnjakom s odvojivim naramenicama.

Ovako se radi: odvojive naramenice se pričvršćuju na stražnju stranu s desne strane grudnjaka i stavljaju jednom oko prednjeg dijela grudi i zakače na lijevoj strani. Zatim počinješ s lijeve strane i pričvrstiš nosač s desne strane. Na kraju postavi elastične trake tamo gdje ti je potrebna najveća potpora.

Life&style Pranje grudnjaka jednom godišnje?! U žučnoj debati žene otkrivaju koliko rijetko je OK

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion ╳ Style ╳ Outfit (@fashionswebsite)

3. Sweethearth dekolte

Sweethearth dekolte trenutačno je jedan od najpopularnijih dekoltea. I za to postoji razlog: srcoliki izrez doista lijepo izgleda. Uz otkrivenu ključnu kost ramena izgledaju nježno i ženstveno. Ali, bočni rubovi obično su izrezani toliko da se otkrije naramenica grudnjaka. Međutim, jednostavan trik to sprječava.

Evo kako funkcionira: stavi grudnjak kao i obično, zatim uvij naramenice i ponovno ih stavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia Rose (@fashioninflux)

4. Trik za vrpce oko vrata

Premda je trik s vrpcama oko vrata malo više kompliciran od onog s dekolteom, jednako je učinkovit.

Evo kako funkcionira: uzmi mali konac (širine oko jedan centimetar) i zaveži ga oko dva remena na leđima. U roku od nekoliko sekundi normalan grudnjak postaje grudnjak vezicama oko vrata. Probaj sama!

Sport Vision Kako odabrati odgovarajuću veličinu grudnjaka? Postoji jednostavan trik za to

Posjeti Miss7.24sata.hr