3 odlična outfita Dakote Johnson; u jednom se danu presvukla tri puta i sva tri su pun pogodak!

Profimedia Foto: Profimedia, Dakota Johnson
Vidi originalni članak
  • Dakota Johnson trenutno promovira svoj novi film 'Madame Web', a zahvaljujući brojnim javnim pojavljivanjima niže i odlične modne kombinacije
  • Tako je u srijedu izmijenila čak tri, u kojima je nosila predivne komade s dizajnerskim potpisom
  • Carolina Herrera komplet, Bottega Veneta čizme i Gucci torbica samo su neki od komada koji su se izdvojili

Dakota Johnson na press turneji povodom promoviranja svog novog filma 'Madame Web' ne prestaje se pojavljivati u lookovima koji oduševljavaju, a jučer je u jednom danu izmijenila čak tri outfita od kojih se ne možemo odlučiti koji nam je bolji!

Jedan od lookova koji je Dakota nosila uključivao je poluprozirnu Tom Ford haljinu od viskoze s uzorkom i visokim ovratnikom, oversize Gucci kožnu jaknu boxy kroja iz kolekcije brenda za proljeće 2024., kao i visoke čizme preko koljena s potpisom Bottege Venete. Ovaj monokromatski crni look Dakota je 'razbila', bordo detaljima, poput Gucci sunčanih naočala i lakirane torbice. Ova tamna kombinacija boja u potpunosti je u skladu i s bojama na promo materijalima za film!

Moda Taylor Swift se na Grammyjima pojavila u gotovo istom outfitu koji je nosila Kate Middleton, slučajnost ili?

Drugi outfit također je uključivao crno-crvenu kombinaciju boju, s Carolina Herrera pletenim setom pulovera visokog ovratnika i hlača širokih nogavica u jarko crvenoj boji te kožnog Loewe kaputa ravnog i širokog kroja. Crno-crvenoj paleti u outfitu dodani su smeđi dodaci u karamela nijansi, u obliku trendy Bottega Veneta Sardine torbice, koju celebrityji i modne influencerice obožavaju nositi te Loeffler Randall sandala s platformom i visokim potpeticama.

Treća modna kombinacija nije bila ništa manje elegantna, s odijelom koje se sastojalo od hlača užeg, ravnog kroja i oversize opuštenog blazera u sivoj nijansi s klasičnim prugastim uzorkom, koji nikad ne izlazi iz mode. Neutralna tamna paleta upotpunjena je Jacquemus sunčanim naočalama i Bottega Veneta Punta natikačama s visokim potpeticama.

Moda Kombinacija Anđele Kulaš podsjetila nas je koliko volimo duge kožne suknje

Posjeti Miss7.24sata.hr