3 najpoželjnija modela ženskih ručnih satova ovoga trenutka

Instagram / Lara Begic
Vidi originalni članak
  • Vrijeme je zrelo da bacimo pogled na nove trendove satova 
  • Satovi već odavno ne služe isključivo svojoj prvotnoj svrsi, nego su modni dodatak koji se bira tako da odgovara outfitu 
  • Zbog toga ti predstavljamo stilske modele te savjete stručnjaka kako ih sačuvati 

Ručni sat je danas gotovo neizostavan dio modnog accessoiresa. Kako se ne bi izgubila u moru modela i izgleda, donosimo ti odabir satova koji su trenutačno u trendu. Riječ je o tri modela…

1. trend: uglati 

Kako u modi, tako i u trendu ručnih satova: 80-te godine imaju veliki stilsko-tehnički utjecaj. Geometrijski oblik djeluje istovremeno plemenito i moderno. Ovakav sat daje svakodnevnom izgledu „ono nešto“. 

Kako njegovati kožni remen sata? „Kako bi sat s kožnim remenom trajao duže, treba izbjegavati svakodnevni dodir s vodom. Svejedno je li to za vrijeme sporta ili tuširanja, kožni remen može brzo izgubiti svoj sjaj“, kaže Andreas Riedel, stručnjak za satove iz tvrtke Jacques Lemans. 

2. trend: ružičaste boje 

Novi klasik među bojama satova zove se ružičasto. Nježni ton omogućuje da svaki model djeluje lagano i šik. Također je dobra stvar da se ova nijansa boje savršeno slaže sa srebrnim, ali i zlatnim nakitom. 

Kako ću najbolje sačuvati svoj sat? „Preporučuje se čuvati satove u posebnoj kutiji za satove kako bi se zaštitili od prašine i druge prljavštine“, kaže Riedel. 

Modni savjet 5 pogrešaka s modnim dodacima koje će učiniti da izgledaš starija nego što jesi

3. trend: smartwatch (pametni satovi) 

Najnoviji modeli pametnih satova djeluju gotovo poput analognih satova. Sve više proizvođača satova ugrađuje „pametnu tehnologiju“ u mjerače vremena koji se često mogu spojiti s pametnim telefonom. 

Stručnjak naglašava: „Pametni sat nudi neke stvari koje klasični sat ne može. Međutim, i klasični sat je puno više od mjerača vremena, klasični sat je statement i odražava karakter osobe koja ga nosi.“ 

LIFESTYLE Ovi znakovi otkrit će ti jesu li tvoje tenisice original ili lažnjak

Posjeti Miss7.24sata.hr