3 modna trika stručnjaka za žene s malim grudima

shutterstock Modni savjeti za žene s malim grudima
Vidi originalni članak
  • Kaže se da veličina nije bitna
  • To se, inače, odnosi i na naše grudi: male, velike, različite, ovalne, okrugle ili šiljaste – sve grudi koje pristaju našem tijelu su lijepe
  • Pogledaj tri savjeta modnih stručnjaka za žene s malim grudima

Upravo zato što smo svi toliko različiti ne postoji jedno zlatno modno pravilo za sve. Bilo bi dosadno, uostalom, jer modni svijet vrvi odjevnim kombinacijama u kojima zasigurno ima ponešto za svakoga. Zbog toga smo potražili neke stručne savjete i pronašli ova 3 modna trika za žene s malim grudima.

Modni trikovi za žene s malim grudima

Kako se ne bi izgubila u modnoj džungli, tu su putokazi poput ovih. Modni stručnjaci točno znaju koji dijelovi dobro stoje na kojem liku, a koji ti jednostavno ne pomažu. Otkrivamo ti koje trikove za styling možeš koristiti s malim poprsjem.

Life&style 12 razloga zašto su male grudi najbolje grudi - neki su i znanstveno dokazani

Važno je znati svoju veličinu

I to ne samo svoju unutarnju, nego i veličinu svojih grudi! Svaka bi žena trebala posjetiti specijaliziranu trgovinu donjeg rublja, jer se veličine grudnjaka tamo mjere na potpuno drugačiji način nego kada ih sama isprobavaš. Tada grudnjak ne samo da može pružiti dobru potporu, nego i dočarati predivan dekolte, bez obzira na to imaš li malo ili veliko poprsje. Ako imate male grudi, važno je nositi dobar optimizator. Inače, ne moraš nužno nositi push-up, možeš prirodno naglasiti vlastite grudi s pravim grudnjakom: optimizirati umjesto podstavljati.

Upoznaj svoj dekolte

Dekolte uvijek funkcionira. Ako ne voliš duboke dekoltee s prednje strane, jednostavno možeš promijeniti stranu. Leđni dekolte možeš nositi vrlo dekorativno. Haljine tada mogu ostati s visokim prednjim izrezom, što sprijeda izgleda elegantno, a straga senzualno.

Upoznaj svoju čokoladnu stranu

Postoji nekoliko trikova s kojima možeš stvoriti malo oblina. Primjerice, naglasi struk. U tome ti mogu pomoći pripijene haljine i topovi, ali i lepršave tkanine koje se jednostavno vežu remenom. A onda, naravno, uvijek vrijedi sljedeće: moraš se osjećati dobro! naime, ako se ugodno osjećaš u outfitu, osjeti se tvoje „zračenje“. 

Saznajemo Ovo su četiri najbolja brenda donjeg rublja za žene s manjim grudima

Posjeti Miss7.24sata.hr