3 modela tenisica koja će se nositi u narednim mjesecima

Miss7/PR
Dominacija tenisica ne jenjava pa će se i u narednim mjesecima zadržati kao jedan od "must have" komada. Evo koji će modeli ove jeseni zasjesti na modni tron
Vidi originalni članak

Tenisice su već nekoliko sezona jedan od vodećih trendova u svijetu obuće, a njihova popularnost samo raste. Osim što obogaćuje svaki street style look i daje mu željenu dozu ležernosti, ovaj sveprisutni par obuće sve češće se uklapa u svečane i poslovne kombinacije, a neke djevojke nose ga čak i na glamurozne haljine. Tako da – pravila nema!

I dok su neki modeli (poput bijelih tenisica) apsolutni hit među trendsetericama, u njihovim kombinacijama sve češće viđamo i modele koji nam daju naslutiti što ćemo nositi u narednim mjesecima. Riječ je o 'čarapa' i 'tatinim' tenisicama koje se zbog svog neobičnog izgleda već neko vrijeme svrstavaju u trend ružnih cipela i izazivaju podijeljena mišljenja javnosti. Osim njih, na listi najpoželjnijih našle su se i tenisice s platformom. 

COMEBACK Ovaj 'stari' model tenisica je opet jako hot!

U potrazi za najboljim novosezonskim modelima zavirile smo u aktualne kolekcije popularnih high street brendova. Kad je riječ o 'it' komadima ovih modela, u njihovoj bogatoj ponudi posebno su se istaknuli modeli u neutralnim i nude nijansama, a dostupne su i izvrsne pristupačne verzije popularnih dizajnerskih komada. U nastavku ti donosimo nekoliko naših favorita: 

1. "Čarapa" tenisice

S lijeva na desno: Zara (299,90 kn); Bershka (229,90 kn); Pull & Bear (299,90 kn)

2. "Tatine" tenisice

S lijeva na desno: Zara (349,90 kn); Stradivarius (349,90 kn); Bershka (299,90 kn)

SALE SALE 10 najboljih tenisica koje smo pronašle na sniženjima

3. Tenisice s platformom

S lijeva na desno: Zara (349,90 kn); Bershka (229,90 kn); Zara (349,90 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr