3 modela suknji koja će se ove zime nositi još i više nego prethodne

Insatagram@elladvornik
Vidi originalni članak
  • Nema većeg gušta nego kad neki komad kupiš, a sljedeće godine postane još popularniji
  • Za početak, tu je gušt što si dobro investirala i štediš novac. Drugo: možeš biti ponosna što si dobro "nanjušila" trend
  • Da te ne držimo dalje u neizvjesnosti, ključne riječi su koža, saten i kratki plise

O novim trendovima za ovu jesen/zimu vrijedno pišemo već dva mjeseca, ali... što je sa starima? Nemamo novca da svake sezone kupimo sve ispočetka, a nema ni potrebe, nećemo slijepo slijediti trendove koji se, ionako, mijenjaju velikom brzinom. Dosta stvari bez problema možemo prenijeti iz prethodne sezone, a kad se neki trend "uhvati" potrajat će i nekoliko godina. Kao, na primjer, gležnjače koje s malim varijacijama nosimo iz zime u zimu. Ili kaubojke koje su prošle godine napravile bum, a sad se trend samo nadograđuje.

MODA Trendi jakne od umjetne kože do 300 kn - evo gdje ih možeš pronaći

Kad je o suknjama riječ, svoj modni život nastavljaju kožne suknje, satenske suknje i kratke plisirane suknje. Naravno, zavirili smo i u ponudu u našim trgovinama.

Kožne suknje

Nakon kožnih hlača, prošle su se godine počele masovno nositi i kožne suknje. Ove godine dolaze u mnogo više boja od klasične crne - zelene, smeđe, bordo, pa čak i bijele, a i u mnogo više varijanti, od cigareta kroja do širokih i zvonlikih suknji, minica s volanom i dugih plisiranih suknji.

S lijeva na desno Zara (229,90kn); Zara (199,90kn); C&A (300,00kn); Zara (199,90kn); Zara (199,90kn)

Suknje od satena

Suknje od ovog glatkog materijala koji lijepo pada i seksepilno obavija tijelo naš je zimska doza ženstvenosti. Kontra svim debelim i teškim materijalima u koje ćemo se odijevati i s kojima ga bez problema možeš kombinirati.

S lijeva na desno: H&M (75,00kn); Zara (299,90kn); Zara (179,90kn); H&M (120,00kn); Zara (229,90kn)

Kratke plisirane suknje

Je li plise već dosadio i Bogu i ljudima, kako se kaže? Možda, nosi se već nekoliko sezona. Možda baš zato ove zime dolazi u novoj varijanti, kao kratka suknja. U kariranoj verziji pomalo podsjeća na uniformu britanskih školarki, no godine nisu prepreka. Ove zime općenito će se nositi kratko - na primjer kolekciju su pune ne samo minica već i bermuda i kratkih hlača.

Novi modeli Ovo su najljepše suknje sezone, a među njima je i model koji smo nosili prije 15 godina!

S lijeva na desno: H&M (150,00kn); H&M (150,00kn); H&M (150,00kn); H&M (110,00kn); Mango (199,90kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr