3 kombinacije koje nikad ne izlaze iz mode

Instagram
Uhvatiš li se ponekad da unatoč punim ormarima i dalje nosiš jednu te istu odjeću? Iste traperice, iste košulje, iste sakoe. Sve isto. Nema veze, jer neke nam kombinacije nikad ne mogu dosaditi
Vidi originalni članak

Nekad je dovoljno imati nekoliko "pravih" odjevnih komada koji čine provjerenu kombinaciju. Dobre traperice, solidan sako, jednostavna majica, dobro odijelo, kvalitetna suknja... Doista, nema žene koja od navedenog ne može složiti dobar i kvalitetan look.

Traperice + blejzer + bijeli T shirt / dolčevita zimi

Ovo je slavna smart casual kombinacija koju ćeš rado nositi u ured, ali i na afterwork druženje i s prijateljicama na kavu. Kako je  poslovni kodeks sve manje strog i služben, čini nam se da je ovaj look kao stvoren za nošenje od ponedjeljaka do petka.

Traperice H&M, 299 kn; Majica Bershka, 25.50; Blejzer Stradivarius, 79 kn

Odijelo 

Ima li boljeg odjevnog komada od finih hlača koje možeš nositi uz baš sve? Jedva koji, a isto tako smo sigurni da ako nađeš pripadajući gornji dio, neki zanimljivi sako, u mnogim će situacijama tvojim brigama biti kraj. Dobro odijelo se uz jednostavnu promjenu modnih dodataka ili drugačijeg make upa transformira s lakoćom poslovniji dnevni look u svečaniji večernji.

Cipele Topshop, 289 kn; Odijelo Zara, gornji dio 399, donji dio 229 kn; Torbica Mango, 249 kn; Naušnice Parfois, 19 kn

MODNA KLASIKA 6 komada kojima je UVIJEK mjesto u tvom ormaru

Suknja olovka kroja + košulja

Ovo je klasik. Rečenica "Ovo mi se sviđa, ali mi ne stoji" u ovom slučaju stvarno ne vrijedi. Ovo stoji svima, i mršavima i punašnima, i visokim i niskima. Dakle, odaberi savršenu suknju olovka kroja i košulju po odabiru i zablistaj. U ormaru je uvijek dobro imati jednu crnu usku suknju do koljena. Trik za niže cure: suknje na vezanje ili s dubokim izrezom na nogama kako bi se nove vizualno izdužile.

 

Suknja Mango, 124 kn; Košulja Pull&Bear, 149.90 kn; Torbica Chloe, net-a-porter.com; Cipele Aldo, 739 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr