3 ideje kako nositi bijele traperice ovoga ljeta

miss7
Dok jedan dio ženske populacije obožava bijele hlače, drugi ih se dio užasava jer često znaju izgledati ne baš dobro. Donosimo tri načina kako ih isfurati, a da izgledaš totalno chic
Vidi originalni članak

Kada kažemo ljetna odjeća, prva je asocijacija na bijelu odjeću, zar ne? Pa, to je nekako i logično budući da kažu (a i same smo se uvjerile) da bijela boja odbija sunce (što je svakako poželjno na plus 30). A osim toga, ako imamo neki bijeli komad odjeće, primjerice, bijele hlače, možemo ga kombinirati s apsolutno svim bojama i uzorcima.

Zašto onda neke djevojke izbjegavaju bijele hlače u širokom luku? Razlog je, zapravo, prilično jednostavan. Ako ih se ne iskombinira baš dobro, možemo postići neželjeni efekt i ispasti modne neznalice, a to ne želimo, je l' tako? Zato smo pronašle genijalne ljetne kombinacije u kojima ćeš izgledati kao trendseterica i s kojima nikako nećeš pogriješiti!

Lepršava bluza/košulja + bijele hlače

BIJELI TRAPER Obožavamo: Najbolje bijele traperice do 200 kuna

Bijele hlače i šarena, cvjetna bluza ili košulja izgledat će lepršavo i prozračno, što svakako želimo postići za vrijeme ljetnih dana. Bilo da bijele hlače odlučiš nositi za šetnju gradom, posao ili večernji izlazak, ova kombinacija uvijek "pali". Naravno, modni dodaci će odraditi svoje i tako je prilagoditi situaciji. Za šetnju gradom predlažemo ravne sandale i popularni ceker, za posao su odličan izbor sandale s blok petom i velika torba, dok su sandale na visoku petu "must have" za večernji izlazak plus upečatljiva clutch torbica.

Bluza (s.Oliver - 159,50 kn), hlače (Mango - 199,90 kn), sandale (Mass - 399,50 kn), torba (Mango - 449,90 kn)

All white

Bijela boja savršeno naglašava preplanulu put (koju ja još nemam) pa, ako je želiš istaknuti, nema boljeg načina za to od "all white" kombinacije. Naravno, možeš se poigrati s različitim odjevnim komadima. Na bijele hlače odlično bi izgledala i, recimo, bijela oversize košulja ili bijeli top. Osim toga, super je što tu kombinaciju možeš ponoviti više puta, a da ne izgleda jednako što ćeš postići raznovrsnim modnim dodacima. Oni mogu biti u bilo kojoj boji i, vjeruj nam, nećeš pogriješiti koju god da odabereš. Prepusti se mašti i poigraj se, ipak je ljeto! 

Kardigan (s.Oliver - 159,50 kn), majica (Springfield - 49,90 kn), hlače (Mango - 199,90 kn), cipele (Pepe Jeans - 447,20 kn), torba (s.Oliver ? kn)

MODA Ovaj slatki uzorak veliki je ljetni hit!

Kimono/haljina + bijele hlače

Haljina i bijele hlače? Apsolutno! Ako ne haljina, odličan je izbor i kimono u ulozi haljine (baš kao na fotki). Bijele hlače odlično se slažu s jarkim bojama i s cvjetnim uzorkom pa predlažemo haljinu ili kimono baš u toj boji. Tako ćeš postići kontrast i cijeli outfit izgledat će puno efektnije nego u kombinaciji s pastelnim tonovima (iako se i oni super slažu s bijelom). Završni pečat cijeloj kombinaciji dat će slamnati dodaci - šešir, ceker i pletene sandale. 

Kimono (Tally Weijl - 249,90 kn), hlače (Mango - 199,90 kn), sandale (Pepe Jeans - 444 kn), torba (Stradivarius - 99 kn), šešir (H&M - 99 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr