20 novogodišnjih haljina do 200 kuna

Instagram
Manje od 20 dana dijeli nas od najluđeg dočeka u godini, a ako još uvijek nemaš spremnu haljinicu - donosimo nekoliko genijalnih prijedloga
Vidi originalni članak

Još uvijek nemaš novogodišnju haljinu u ormaru? Od toliko genijalnih komada koje se skrivaju u našim omiljenim high-street trgovinama, moramo ti reći da stvarno puno toga propuštaš. Odlučili smo se potruditi i potražiti najgenijalnije i cjenovno najprihvatljivije haljine za novu godinu - jer budimo realni, nema smisla da u novogodišnji komad ulažeš puno novaca. Šljokice, baršun, mašnice, resice. U najluđoj noći vrijedi samo jedno pravilo - ništa nije previše! 

Mango (199 kuna), Boohoo (165 kuna), Bershka (170 kuna), ASOS (190 kuna)

Zašto ne bi odabrala mini haljinu za novu godinu? Ovo je upravo savršena prilika da zasjaš u punom sjaju i oduševiš sve prisutne. Također, ne želimo biti praznovjerni, ali znaš da se kaže "kako dočekaš novu godinu takva će ti biti i cijela sljedeća". 

Zara (150 kuna), H&M (150 kuna), Zara (99 kuna)

Metalik haljine ove godine preotela su srca brojnih fashionistica, a što vrišti "nova godina" više od metalika ili šljokica? Uz onakav komad uopće ne moraš brinuti o ostalim modnim dodacima jer će haljina govoriti dovoljno sama za sebe. 

PARTY SEZONA Najbolji party komadi za novu godinu

H&M (150 kuna), Mango (129 kuna), H&M (150 kuna)

Haljina na preklop još je jedan model haljine s kojim ne možeš pogriješiti. Stoji apsolutno svim oblicima ženskog tijela, a uz to što je elegantna i ženstvena, ostavlja ubojit dojam. Odaberi dužinu i nijansu koje ti se najviše sviđa i iskombiniraj ju sa svojim omiljenim cipelama u kojima možeš plesati cijelu noć!

Zara (180 kuna), Stradivarius (180 kuna), Bershka (190 kuna)

I naravno, nikako ne smijemo zaboraviti na klasičnu, malu crnu haljinu! Ova haljina je nosiva u svim prilikama, prema tome ako uložiš u jedan ovakav komad, moći ćeš ga nositi još dugo nakon dočeka 2018. godine. 

CIPELE Pronašli smo 20 genijalnih party cipela do 299 kuna

Mango (99 kuna), Stradivarius (180 kuna), Zara (180 kuna), Stradivarius (180 kuna)

Također, super stvar kod crnih haljina je i činjenica da ti pristaju uz apsolutno sve modne dodatke koje već imaš u ormaru, a i najjednostavniji komad možeš podići s nakitom ili ludom torbicom...

H&M (75 kuna), Mango (169 kuna), H&M (190 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr