12 haljina za zimu koje jamče da ćemo dobro izgledati i po hladnom vremenu!

Instagram @ltk.europe
Vidi originalni članak
  • Samo zato što je zima donijela niske temperature, ne znači da trebamo odustati od chic odijevanja
  • Odlično nam za to mogu poslužiti zimske haljine u kojima će biti ugodno toplo, a istovremeno ćemo izgledati jako stylish
  • Donosimo 12  modela iz trenutnih kolekcija modnih brendova koje će podići naše zimske outfite!

Zimsko odijevanje ponekad predstavlja pravi izazov, budući da zbog hladnog vremena moramo uskladiti nekoliko slojeva odjeće, a da pritom sve skupa dobro izgleda. Za lakše kombiniranje outfita s manje odjevnih komada, uvijek možemo izabrati i neki od modela haljina za zimu.

Haljine od finog, toplog pletiva ili baršuna, najbolji su izbor za hladno vrijeme, zimske kolekcije modnih brendova svake su sezone prepune odličnih modela. 

Moda Crna haljina će nas spasiti u svakoj prilici: odabrali smo 30 najljepših crnih haljina do 300 kuna

Iako nam se ponekad lakšim i spretnijim izborom čini kombinacija traperica i džempera, pletena midi haljina može biti jednako jednostavan i praktičan izbor. Uz dodatak kaputa, zimskih modnih dodataka poput kape i šala te torbice i čizama, naš zimski outfit s haljinom bit će složen u trenu!

Haljine za zimu ne moraju uvijek biti midi duljine, već možemo izabrati i jednako tople kraće krojeve te ih kombinirati s debljim čarapama za dodatnu toplinu.

U nastavku izdvajamo modele haljina za zimu u raznim nijansama boja koje će odlično izgledati kao dio zimske modne kombinacije!

Moda Ova haljinica iz Zare tako je slatka da ćemo je, vjerujemo, uskoro posvuda viđati

Posjeti Miss7.24sata.hr