10 modnih trenutaka koji su obilježili 2018. godinu

arhiva
Ako nešto možemo reći za 2018., onda je to definitivno činjenica da nas je modno oduševila i ostavila mnogo dobrih outfita u našem sjećanju.
Vidi originalni članak

Zvijezde nas svake godine iznova oduševljavaju svojim modnim lookovima i čarobnim outfitima. 2018. godina u tom smislu nije bila nikakva iznimka. Od Beyonce na Coachelli pa sve do vjenčanice Meghan Markle o kojoj se još uvijek priče - u 2018. nam nije nedostajalo modne drame. Nije nam bilo lako suziti izbor na samo 10 modnih lookova, ali uspjele smo - oni su nezaboravni, neponovljivi i posebni.

MISS7 ANKETA Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo...

Meghan Markle u Givenchy vjenčanici 

Svijet je s nestrprljenjem čekao kraljevsko vjenčanje da vidi što u čemu će Meghan Markle reći sudbonosno da princu Harryju. I nije nas razočarala. Američka glumica odjenula je kreaciju s potpisom dizajnerice Clare Waight Keller za Givenchy te tako obilježila 2018. godinu i postala inspiracijom za bridal trendove. 

Rihanna na MET gali

Ovogodišnja tema MET gale "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" bez trunke sumnje bila je najdramatičnijom do sada. Apsolutno sve zvijezde ostavile su ubojit dojam ove godine i bilo nam je nevjerojatno teško odabrati samo jednu "pobjednicu". Ipak, izbor je pao na Rihannu u Margielinom outfitu inspiriranom papom. 

Beyonce na Coachelli

Ne samo da je ušla u povijest kao prva Afroamerikanka u ulozi glavnog izvođača na najvećem glazbenom festivalu na svijetu, nego je Beyoncé postavila ljestvicu jako visoko kad govorimo o outfitima i nastupu. Oba vikenda Coachelle izgledala je čarobno u unikatnim Balmainovim kostimima, preodjenula se jedno pet puta tijekom dvosatnog nastupa, a cijelim performansom htjela je odati počast kraljicama koje su svijetom vladale prije nje...

Lady Gaga na "A Star is Born" premijeri

Postoji razlog zašto je Lady Gaga, pa... Lady Gaga. Za britansku premijeru filma Zvijezda je rođena odabrala je kreaciju Alexandera McQueena - i njezin outfit govori više od ičega što bismo mi mogli reći. 

Vjenčanica Priyanke Chopre 

Slavlje indijske glumice i američkog pjevača Nicka Jonasa trajalo je doslovno danima, a uključivalo je čak nekoliko njezinih predivnih lookova. Priyanka je obilježila kraj godine, a ovo je vjenčanje postalo jedno od najglamuroznijih ikada. 

Meghan Markle na British Fashion Awardsima

Baršunasta Givenchy toaleta na jedno rame modni je odabir koji nismo očekivali vidjeti na Meghan. Njezin je look obilježio godinu, kao realno i svaki prije toga. Zapravo možemo zaklučiti kako su sve članice kraljevske obitelji modno obilježile godinu (uskoro!) iza nas. 

Margot Robbie Oscarovski look

U savršenoj Chanelovoj bijeloj haljini Margot Robbie proglašena je najbolje odjevenom na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, a njezin elegantni i ženstveni look definitvno je obilježio godinu. Onda opet, a što na Margot ne izgleda dobro...

Bella Hadid, kraljica naked haljina

Bilo ih je nekoliko u 2018., ali ova, sa Victoria's Secret after-partyja, jedna je od posljednjih naked haljina u kojima je Bella Hadid postala glavna tema razgovora i kraljica "golih" haljina. 

Moda Složili smo 3 stajlinga u kojima ćeš se sigurno svidjeti budućoj svekrvi

Kim Kardashian u "baloneru od dolara"

Baloner s printom dolara datira iz 2001. godine, a potpisuje ga dzajner Jeremy Scott. Uz odgovarajuće čarape i čizme-čarape Kim si je zagarantirala neviđenu pažnju medija, a samim time morala je doći na našu ovogodišnju listu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr