10 jakni za svaki dan koje možemo uloviti na zadnjim sniženjima

Reserved
Vidi originalni članak
  • Iako je zimsko sniženje počelo sredinom prosinca, u nekim trgovinama je, na našu sreću, još uvijek u tijeku
  • Ponuda je još uvijek poprilično dobra, a može se pronaći dobrih komada za sva godišnja doba
  • Nas su najviše zanimale jakne i ugodno smo se iznenadili dostupnim ponudama

Priznajemo da posebno volimo početak drugog mjeseca zbog jedne stvari - zimska sniženja su još uvijek u tijeku, a s obzirom na to da su posljednji krugovi u tijeku cijene su mnogo manje u odnosu na one s početka sniženja. Iako smo i ovoga puta bili malo skeptični prije nego što smo kliknuli ikonicu 'sniženje', moramo priznati da smo ostali i više nego ugodno iznenađeni ponudom dostupnih proizvoda. Posebno nam se svidjela ponuda jakni, koje su nam i dalje jedan od najnošenijih komada tijekom zime.

Uloviti jaknu po dobroj cijeni je ponekad veliki izazov, naročito ako želimo neki od komada koji je u trendu. S rastom cijena posljednjih nekoliko mjeseci, veoma nam je drago što sniženja traju dugo i što su zanimljivi komadi još uvijek dostupni u ponudi. Krajem 2023. godine, dok je još uvijek prevladavao trend 'clean girl' estetike naglaska je bio na jaknama koje su jednostavne i vječne - poput dugih kaputa u boji devine dlake ili u crnoj boji. Početkom 2024. godine i vladavinom 'mob wife' tj. supruga mafijaša trenda postale su popularne budne od umjetnog krzna i leoparda uzorak. 

Moda Veliki trend bukle jakni sad je pojačan slatkim bukle kardiganima koji ih oponašaju

Obzirom da je nemoguće pratiti trendove i prilagođavati garderobu svakih mjesec dana, mi smo u u online trgovinama pronašli jakne koje će uklopiti u svaki stil - a odlične su za svaki dan. 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr