Tražiš uzbuđenje? Isprobaj ove tri totalno napete seksi igre uloga...

Vidi originalni članak
  • Kad veza polako počne prelaziti u rutinu, mnogi parovi počinju igrati razne seksi igre uloga kako bi rasplamsali seksualni život.
  • Donosimo neke iskušane uzbudljive scenarije, ali naravno, sve je na kraju na tvojoj i njegovoj mašti
  • Važno je da se i jednom i drugom sviđa odabrani scenarij te da se dobro osjećate u svojim ulogama

Postoje različite mogućnosti kad je riječ o igranju uloga. Zapravo možeš biti što god želiš – kao za maškare, ali puno više seksi. Prije nego krenete ispuniti maštariju, ti i partner trebate otvoreno razgovarati o željama i željicama. Važno je da se i jednom i drugom sviđa odabrani scenarij te da se dobro osjećate u svojim ulogama. Postoje tri scenarija koja biste svakako trebali isprobati – jer su jednostavno ultimativni klasici. 

Život Ispovijest djevojke sa seksi-telefona: "Šokiraju me nevjerojatnim maštarijama, a ja se moram uživiti u svaku..."

1. Ponašajte se kako da ste stranci 

Scenarij je zapravo krajnje jednostavan. Jednu večer možeš biti tko god želiš. Glumica, direktorica, možda inspektorica? Sve je moguće – to je lijepo kod igranja uloga. Dakle, izaberi si svoju novu osobnost, uredi se prikladno i igra može početi. Najbolje da se „slučajno“ sretnete u kafiću. Sjedite odvojeno, a onda se upoznate i počnete razgovarati. Ponašajte se kao da se nikad prije niste vidjeli i držite se svojih uloga. To je prava prilika da možda ispuniš neku svoju maštariju koju do sada nisi imala prilike. Nakon što ste se „upoznali“, možete si uzeti sobu u hotelu ili (jeftinija varijanta) otići kod nekoga od vas kući. U stan gdje još tobože niste bili… 

Life&style Talijani nisu prvaci samo u nogometu, što kažeš na ovog doktora? Svi žele kod njega na pregled

2. Maser ili maserka 

Igranje uloga u koje je uključena masaža osobito je vruć scenarij. Jedan od vas igra ulogu klijenta, a drugi masera. Klijent dolazi u prostoriju tek kad je maser sve pripremio – primjerice, zapalio svijeće i mirisne štapiće – kad je napravio prikladnu atmosferu. Potom klijent ulazi u prostoriju, skida se te legne na „stol za masažu“ (krevet ili kauč). Za masažu možete koristiti razna ulja – koja će dati dodatni štih ovoj senzualnoj igri… 

Učenik i profesorica 

Ovaj scenarij je pravi klasik i većina nas ga je barem jednom odigrala u glavi. Zanimljivo je to što u ovoj igri on ne mora biti dominantan (često su u krevetu muškarci dominantni i aktivni), već ti možeš preuzeti dominaciju. Kao stroga profesorica možeš kazniti zločestog učenika i narediti mu što sve za kaznu mora napraviti. Osim što će se to i NJEMU svidjeti, vidjet ćeš kako je dobro ponekad preuzeti kontrolu. Vruća seksi učiteljska i učenička odjeća obavezna je! 

ZANIMLJIVO 7 situacija u kojima si neodoljivo seksi - a da toga uopće nisi ni svjesna
 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr