Top 10: Deset komada odjeće koju muškarci najviše vole vidjeti na ženama

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Kakva odjeća pali muškarce? Čipkasto rublje? Vrtoglavo visoke štikle?
  • Neke su stvari možda očekivane, ali neke koje im se NE sviđaju ili sviđaju nismo znali
  • Prema određenim istraživanjima i anketama sastavljen je muški top 10

Seksi haljine, ovesize pulover ili traperice? Kakvu to odjeću muškarci doista vole na ženama? Otkrit ćemo ti! 

1. Dekolte - na leđima!

Izbaciti grudi? Naravno, to je obično prilično seksi. Međutim, fino umijeće zavođenja, takozvana modna verzija, je okretanje (golih) leđa. Naime, leđa jako dobro izgledaju s njegovanom kožom…

Moda 4 komada odjeće koji uistinu lijepo stoje SVAKOJ ženi – hoćeš se kladiti?!

2. Upadljivi lančić

Upravo si skratila kosu? Super! Možeš se poigrati s lančićem, kao i s pramenovima kose i privući ćeš njegov pogled ravno na svoj lijepi vrat. A dobar lančić nošen naopako također krasi, točno, leđni dekolte.

3. Štikle

Jasno nam je da muškarci vole visoke potpetice. Ali: čak 41 posto je u istraživanju izjavilo da je sa ženama koje nose visoke potpetice vjerojatno bolje u krevetu, a prema drugom istraživanju, češće im se obraćaju. Ali, važno je da se osjećaš ugodno u visokim petama i da nemaš problema s hodanjem - uostalom, nijedan čovjek na svijetu nije toliko vrijedan da te zbog njega bole noge ili leđa!

4. Crvena odjeća

Prema istraživanjima, muškarci ocjenjuju žene koje nose crvenu boju osobito privlačnima. Bez obzira je li riječ o crvenoj haljini ili tek dodatku poput šala - crvena boja privlači pažnju i ne možemo je se zasititi! 5 stvari koje te čine izuzetno privlačnom muškarcima čak i kad si potpuno nesređena 

5. Leopard izgled

Ne govorimo o Peggy Bundy izgledu, jer mnogi muškarci to obično ne smatraju toliko uvjerljivim. Bilo kao hlače, gornji dio ili tenisice: muškarci vole leopardov uzorak i to budi u njima tigra.

6. Gola ramena

Isti princip kao i kod leđnog dekoltea: umjesto da pokazujemo pupak, u središte pažnje stavljamo ključnu kost i prednji dio ramena.

7. Crno donje rublje

Ne crveno, ne bijelo i samo bez uzoraka: istraživanje web stranice secret.de pokazalo je da muškarci radije vide žene (ako već ne gole) u crnom donjem rublju. Imaš li ih? Ovih 5 navika zajedničke su privlačnim ženama

8. Majica - ali njegova

„Nisam prošlu noć provela kod kuće“ ili „Volim te nositi sa sobom“ sugerira oversized majicu. Uzmi je kod njega, kupi u odjelu za muškarce ili kupi nekoliko brojeva veću.

Modni savjet 9 trikova s odjećom koji te čine mlađom i dokazuju da su 40-e nove 30-e

9. Uska odjeća koja naglašava figuru

Mnogi muškarci vole uske haljine, jer naglašavaju najvažnije obline: njedra, struk i donji dio. Inače i omiljeni kroj Joan Holloway iz serije  Momci s Madisona...

10. Traperice

Na prvom spoju muškarci zapravo više vole nepretencioznu i ležernu odjeću, pokazuju statistike. Dugogodišnji favorit: traperice.

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Posjeti Miss7.24sata.hr