Supružnici koji su u braku nevjerojatnih 83 godine podijelili su savjet za sretnu vezu

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Mnogi od nas žele proniknuti u recept bračne sreće, a ako je vjerovati paru koji je u braku već 83 godine on je zapravo vrlo jednostavan
  • Supružnici Williams drže da je ključ dobre veze i uspješnog braka u svakodnevnom razgovoru i međusobnom poštovanju
  • U braku im nisu uvijek cvale ruže, ali napominju kako je važno usredotoćiti se na usredotočiti na komunikaciju, a ne na krivnju

Čak osam desetljeća traje bračna sreća 103-godišnjeg Amerikanca D.W. Williamsa i njegove tri godine mlađe supruge Willie. Par iz Sjeverne Karoline upoznao se daleke 1935. godine, a iza njih su danas nevjerojatne 83 godine zajedničkog života. Budući da ovako dugačak bračni staž nije česta pojava, njihova ljubavna priča dospjela je u lokalne medije, a potom se pronijela svijetom upravo zahvaljujući odgovoru u kojem otkrivaju tajnu uspješnog braka.

Love&Sex 7 šokantnih razloga zbog kojih su pucali brakovi, koja žena bi to mogla izdržati?

A ona je zapravo puno jednostavnija od onog što bi možda željeli čuti. Supružnici Williams ističu kako je razgovor najbitnija stavaka u održavanju sretnog braka. To ne znači da tijekom godina nikada nisu imali poteškoća i susreli se neravninama na cesti, ali uvijek su se pokušavali usredotočiti na komunikaciju, a ne na krivnju.

"Ako imamo nesporazuma, samo razgovaramo", istaknuli su. Također, napomenuli su kako je izuzetno važno da se supružnici s poštenjem odnose jedni prema drugima. "Budite dobri jedni prema drugima", dodali su.

Ljubav i to... Istraživanje: u ovom razdoblju svog braka bit ćeš najsretnija, a tvoj suprug pogotovo

 "Brak mog djeda i bake prava je inspiracija. Zajedno komuniciraju i donose odluke, zajedno djeluju, a svi ih vole zbog njihove iskrenosti", otkrila je njihova unuka B. J. Williams-Greene za Channel 9. Njihovi hobiji uključuju gledanje TV emisija te zajednički rad na križaljkama. Na pitanje što bi učinili kad bi im se dalo još jedno stoljeće za zajednički život, Willie je urnebesno odgovorio: "Sjedili oko kuće."  Vrijeme za odmor itekako su zaslužili.

Posjeti Miss7.24sata.hr