Što si horoskopski znakovi potajno žele u krevetu

Getty Images
Vezanje, dirty talk ili posjet swingerskom tulumu? Otkrivamo intimne seksualne maštarije različitih horoskopskih znakova
Vidi originalni članak

Svaki horoskopski znak određuje u kojem smjeru ćemo stasati, razviti se kao općenito osobe. To vrijedi za naš poslovni život, obitelj, društvo – pa i za seksualne preferencije. Dakle, ako si nekad nesvjesno, iz vedra neba, poželjela voditi ljubav s potpunim neznancem u sobi na tulumu – tako da svaki trenutak netko može upasti i uhvatiti vas na djelu, možda je to proradila mala egzibicionistica u tebi  - poklon od zvijezda koji si dobila rođenjem…

Ovan 

Žene rođene u znaku ovna nemaju ništa protiv da ih netko gleda za vrijeme seksa. Sasvim suprotno: ništa ih više ne uzbuđuje nego swingerski party. 

Bik 

Rođene u znaku bika (oba spola) teže doživljajima za sva čula. Vosak svijeća, analne igračke, razna druga seksualna pomagala, strastvene igre s tekućom čokoladom ili medom – kod bikova je dopušteno sve, pa i prljavo… 

Blizanci 

Kao pravi majstori komunikacije vole kad i u krevetu ima „razgovora“. Nijedan horoskopski znak nije ni približno takav majstor „prljavih razgovora“ kao što su to blizanci. 

Rak 

Rođene u znaku raka nadarene su glumice pa vole inscenirati razne igrice u spavaćoj sobi. Ponekad moraju – u ulozi stroge učiteljice – ukoriti zločestog učenika, a drugi puta – kao medicinska sestra – njegovati bolesnog pacijenta. Uglavnom, nikad im nije dosadno… 

Lav 

Lavovi i lavice vole seks pod vedrim nebom. Napeti osjećaj straha dok iščekuju hoće li ih netko uhvatiti „na djelu“, nevjerojatno ih uzbuđuje. 

Djevica 

U stvarnom životu su konstantno razumne, dobro organizirane te teže savršenstvu. U krevetu je situacija totalno drugačija – žele se opustiti, isključiti mozak te žude da netko ima kontrolu na njima. 

Vaga 

Vage su esteti. Ništa ih više ne pali od maštovitog seksi donjeg rublja. 

NEDOLJIVE PREMA ZVIJEZDAMA Koji su najjači aduti tvog horoskopskog znaka?

Škorpion

Ovaj zvjezdani znak obožava igre dominacije. Sado-mazo igre itekako su dobrodošle. 

Strijelac 

Strijelci vole raznolikost i česte promjene u spavaćoj sobi. Svejedno radi li se o seksu u kuhinji, na tepihu ili usred šume – oni to jednostavno žele i moraju isprobati! 

Jarac 

Za rođene u ovom zvjezdanom znaku sve je dopušteno među plahtama. Jarci se često prepuste mašti i brzo prelaze s riječi na djela. Izuzetno ih pali ako se snimaju za vrijeme seksa. 

PRSTE DALJE OD NJIH Ova tri horoskopska znaka su najgori muževi

Vodenjak 

Rođeni u tom znaku prirodno su znatiželjne osobe. Stoga su fascinirane seksualnim igračkama i jako dobro znaju baratati njima. 

Ribe 

Ribe imaju jedan veliki fetiš – stopala! Rado ih grickaju, lickaju, sisaju nožne prste. Njihova kreativnost i beskraj raznih ideja čini ih dobrim „igračima/icama“ uloga u spavaćoj sobi. 

Posjeti Miss7.24sata.hr