Sretnice! 3 horoskopska znaka imat će jako puno sreće u ljubavi u lipnju

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Proljeće se bliži kraju i, premda se to zadnjih dana ne primjećuje, ljeto je blizu
  • S ljetom dolaze i više temperature, a najavljene su i velike vrućine
  • A osobito vruć ljubavni život imat će ova tri horoskopska znaka…

Zvijezde nam mogu otkriti puno toga i – vjerovale u astrologiju ili ne – sve mi rado pogledamo horoskop da vidimo što nas očekuje narednih dana, mjeseci pa čak i godina.

Tako smo vidjele da će, što se tiče ljubavnog života, osobe rođene u ova tri horoskopska znaka pronaći ovaj mjesec savršenog partnera. Dakle, ova tri horoskopska znaka zaljubit će se preko ušiju u lipnju…

Djevica

Djevica voli pustolovine. Rado otkriva nove stvari i zato je posljednjih nekoliko mjeseci jako patila. Međutim, u lipnju će joj se osmjehnuti sreća te će opet moći izlaziti te upoznavati nove ljude. Najbolje kod toga bit će sljedeće: djevica će pronaći partnera iz snova i zaljubit će se u njega. I to bez da ga je uopće tražila.

Zvijezde kažu S njima duuugo traje: Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka najizdržljiviji su ljubavnici

Lav

Lav će ovoga ljeta konačno biti u svom elementu. Visoke temperature, kratke haljine i „beach waves“ izmislile su pripadnice ovog horoskopskog znaka. Lavice će privlačiti jako puno pogleda muškog spola. Premda će većina lavica tvrditi kako ih ne zanima ozbiljna veza, u lipnju će upoznati nekoga zbog koga više neće moći ignorirati rojeve leptirića u trbuhu.

Ovan

Ovan je dosta dugo vremena susprezao osjećaje. Početak ljeta potaknut će u njemu lupanje srca i leptiriće u trbuhu. Pri tome će se ovaj horoskopski znak zaljubiti u nekoga tko je već duže vremena u njegovom životu. Naime, s promjenom godišnjeg doba jarac će promijeniti i poglede na stvari oko sebe te će konačno pokazati svoje prave osjećaje.

Love&Sex Postoji 4 vrste parova – a jedna ljubavna kombinacija ima uvjerljivo 'najdulji vijek trajanja'

Posjeti Miss7.24sata.hr