Škorpion ne vjeruje drugima, a bik voli slobodu: Tvoj znak ti otkriva zašto si (još) solo

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sigurno ti je odavno poznato da tvoj horoskopski znak puno otkriva o tvojoj osobnosti 
  • Naravno, kad je riječ o ljubavi, puno je toga zapisano u zvijezdama
  • Možda ti zvijezde mogu čak otkriti i razlog zašto si već dulje solo 

Super ako je singl način života tvoj odabir i tvoja želja, no netko je solo jer jednostavno potraga za „onim pravim“ potraje prilično dugo – i bude prilično neuspješna. Ako još nisi pronašla ljubav svog života, a to želiš, možda je – između ostaloga - za to kriv i tvoj horoskopski znak. 

Ribe 

Osobe rođene u znaku ribe su vrlo senzibilne i iskrene. Znaju kad trebaju biti polagane, a njihova intuicija pomaže im kod donošenja odluka. Kad su ribe dulje vrijeme solo, to znači da im treba nešto vremena za sebe te opet moraju početi vjerovati u sebe.

Ovan 

Osobe rođene u znaku ovna vrlo su otvorene i direktne. Znaju što žele. Traže nešto određeno te to još možda nisu našle. Ovnovi ne žele nekoga tko ne razumije njihovu energiju i poriv za akcijom. Ovnovi najbolje sami znaju kad pronađu pravoga. 

Bik 

Bikovi rado ostaju kod onoga na što navikli. Jako su orijentirani na obitelj, ali vole slobodu. Ovo drugo može biti razlog zašto si još uvijek solo. Moraš se pitati je li ti važnija veza ili tvoja sloboda…

Blizanci 

Osobe rođene u znaku blizanaca ulažu puno vremena i energije u vezu. Treba im partner koji ih doista razumije te prepoznaje njihove osjećaje. Iskoristi vrijeme dok si solo da raščistiš svoje misli. 

Rak 

Osobe rođene u znaku raka traže pravu ljubav – nekoga s kime će doista dugo vremena biti sretne. Žele nešto ozbiljno, a obitelj im je glavna tema. Ako si još uvijek solo, možda je to zbog mjesta na koja izlaziš – tamo nema ljudi kojima se sviđa ideja dugotrajne veze.

Lav 

Lavovi se cijene te pokazuju svoje samopouzdanje prema van. Ne žele se prodati ispod vrijednosti te su vrlo izbirljivi. Vole flertovati, ali se ne žele vezati. Međutim, kad pronađu pravog partnera, rado će sve podijeliti s njim. 

Djevica 

Osobe rođene u znaku djevice često su pod nekim pritiskom i u stresu. Ako su duže vremena solo, onda svim sredstvima pokušavaju pronaći onog pravog. Nemoj biti brzopleta te previše željeti vezu – onda će ti sreća doći sama od sebe. 

Horoskopski znakovi za stolom OK, ovo je 5 najgladnijih horoskopskih znakova. Jesi li među njima?

Vaga 

Vage su mirne i uravnotežene osobe. To također traže i od partnera. Ako si još uvijek solo, to znači da izlaziš s pogrešnim ljudima. Trebala bi se kretati u drugim krugovima ili radije uživati sama. 

Škorpion 

Škorpioni su vrlo direktni i možda su solo zato jer im teško pada vjerovati ljudima. Ne smiju si dopustiti da budu pod pritiskom te im treba vremena da pronađu pravog životnog partnera. 

Strijelac 

Osobe rođene u znaku strijelca rado komandiraju i vode. One žele imati glavnu riječ u vezi. Strijelci moraju naučiti donositi odluke zajedno s drugima te poslušati mišljenje drugih ljudi. 

ZVIJEZDE KAŽU... Smiješi li ti se bogatstvo? Ova 3 horoskopska znaka najbolje znaju kako doći do novca

Jarac 

Jarci djeluju rezervirano i plašljivo – dok ih se ne upozna. Teško im je otvoriti se novim ljudima – to je možda razlog zašto si još solo. Treba ti netko tko će ti dati vremena da mu pokažeš svoje prave osjećaje. 

Vodenjak 

Ako si rođena u znaku vodenjaka i još uvijek si solo, moguće je da su ti vlastiti ciljevi i ideje važniji od veze. Zauzeta si popravljanjem svijeta – umjesto da se koncentriraš na vezu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr