Seks za Valentinovo: isprobaj položaj feniksa, oba partnera maksimalno uživaju

Shutterstock Seksualni položaj feniksa
Vidi originalni članak
  • Večeras će u mnogim krevetima biti vatrenije nego inače, ipak je Valentinovo
  • I na ovaj dan želiš nešto posebno, i za sebe i za dragoga?
  • Položaj feniksa mogao biti pravi izbor jer podjednako stimulira i muškarce i žene

Postoje brojni načini i modifikacije kako začiniti misionarski položaj. Jedan od njih je položaj feniksa. Otkrit ćemo ti kako funkcionira ova  uzbudljiva seksualna pozicija iz Kama Sutre te koje prednosti ima.

Evo kako funkcionira položaj feniksa

Na prvi pogled položaj feniksa podsjeća na misionarski položaj: žena leži na leđima i povlači raširene, savijene noge prema gornjem dijelu tijela. Međutim, umjesto da zadrži taj položaj i kasnije noge udobno položi na partnerova ramena, u položaju feniksa potpuno ispruži noge tako da su joj stopala lijevo i desno od glave. Sada muškarac može kleknuti ispred svoje partnerice ili leći na nju te penetrirati. Dok se kreće, može se poduprijeti podlakticama i nježno pritisnuti ženine potkoljenice kako bi joj se noge zadržale na mjestu.

Istraživanje je pokazalo: ovo je najpopularniji seksualni položaj svim generacijama!

via GIPHY

Love&Sex Položaj puža: ovaj seksualni položaj izluđuje žene i vodi ih ka snažnom vrhuncu

Preduvjet za položaj feniksa svakako je fleksibilnost

Oni koji iskušaju položaj feniksa svakako će biti nagrađeni: naime, ovaj položaj osigurava da muškarac može posebno duboko prodrijeti u svoju partnericu, a njezina G-točka i A-točka se intenzivno stimuliraju. Budući da žena ima malo slobode kretanja, može prepustiti kontrolu svom partneru i dopustiti mu da je miluje. Ali, to nije sve: kako muškarac posebno čvrsto pritišće svoju partnericu tijekom svojih pokreta, trenje dodatno stimulira klitoris. A kontakt očima je u položaju feniksa moguć, što ga čini još intenzivnijim i strastvenijim.

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr