Reci nam što jedeš za doručak i mi ćemo ti reći kakav ti je seksualni život

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Jaja na sto načina, muesli ili samo kava za van? Pitaš se što tvoj omiljeni doručak ima sa seksom? 
  • Više nego što misliš! Psiholozi su složili neke poveznice između navika za stolom i navika u krevetu
  • Na pladnju je 7 doručaka, odaberi jedan, a mi ćemo ti otkriti kakve to veze ima s tvojim seksualnim životom

Jesi li ikada čula za narodnu izreku: kakav na jelu, takav na djelu? Psiholozi tvrde da činjenica kako netko jede, odnosno kakve su mu jutarnje prehrambene navike, može otkriti i kakav je u krevetu. Hmmm...

missExperience Isprobali smo kozmetičku liniju za problematičnu kožu, evo zbog čega nas je zainteresirala

1. Kava za van

Ujutro ti ne treba puno, ali svakako trebaš kavu. Bez toga ništa ne funkcionira, tako da nećeš izgubiti puno vremena i uzimaš usput svoj mini doručak. Slično je i u seksu, pa nećeš imati problema ni sa seksom na jednu noć ili seksom na brzaka. Međutim, u novoj vezi trebat će ti puno više vremena da se otvoriš.

2. Nešto slatko

Bilo da se radi o kroasanu ili palačinkama s javorovim sirupom - tvoj početak dana mora biti ugodan. Nisi tek apsolutni znalac, nego si i pravi romantičar. Za tebe seks definitivno uključuje dugu i nježnu predigru, a nakon seksa obavezna je i runda maženja.

3. Musli

Svatko tko te označi kao ekološki nastrojenu dosadnu osobu samo zato jer najviše voliš zdjelu muslija za doručak, potpuno je u krivu. U tebi je još uvijek malo dijete i to možeš reći i u krevetu. Divlja si, želiš se iživjeti i zabaviti se. Privlači te avantura, zbog čega ne ograničavaš seks isključivo na krevet. 

Zdravi doručak s kojim ćeš najduže biti sita: njezino veličanstvo zobena kaša

4. Zeleni smoothie

Otvorena si za nove trendove, uvijek želiš iskusiti nešto novo i bez problema ćeš prevaliti dodatni kilometar do uspjeha. Tvoja spremnost da se preseliš izvan zone udobnosti dobro će doći tvom partneru u krevetu. Malo vezanja, seksualnih igračaka ili inspiracije iz Kama Sutre - otvorena si za sve.

5. Jelo od jaja

Uvijek je to isti sastojak, ali uvijek različita kreacija: ne spraviš si uvijek meko kuhano jaje za doručak, ponekad imaš i kajganu sa slaninom, jaja Benedict ili prepečenac s prženim jajima. Nisi jednolična pa ako si u dugoj vezi i osjećaš se sigurno, rado ćeš isprobati nove stvari.

6. Neki fini pekarski proizvod

Praktična si, a ponekad malo previše pragmatična. Ali, voliš napraviti nešto lijepo za sebe i priuštiti si nešto. Jako si samopouzdana i znaš što želiš - i to i uzmeš. Svatko tko se upusti u seks s tobom može puno toga doživjeti i naučiti.

Stučnjakinja za veze i seks otkriva 9 mitova koji uništavaju seksualni život

7. Uvijek isti doručak

Kriška kruha sa sirom/putrom/salamom/pekmezom/medom - štogod da čini tvoj klasični doručak, svako jutro jedeš istu stvar. Osim toga, voliš da bude vrlo prizemno i jednostavno u krevetu. Najviše volite tipične seksualne položaje poput misionarskog, psećeg ili žlice - i po mogućnosti s dugogodišnjim partnerom.

Posjeti Miss7.24sata.hr