Ovo je interesantno! 9 stvari koje muškarci žele znati o tebi – u krevetu

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • U idealnoj situaciji žena i muškarac se razumiju u krevetu – međutim, puno toga ostaje neizrečeno…
  • Iako muškarci znaju glumiti sveznalice kad je riječ o seksu, neke stvari su im čisti misterij 
  • Poput, recimo, jesmo li blizu orgazma  

Premda se obično dečki „prave frajeri“ i glume bogomdane ljubavnike te sveznalice kad je riječ o seksu, vrlo često je prava slika sasvim drugačija. Odnosno – dečki pojma nemaju! Što je još gore, često ni ne znaju kako saznati to što ih muči. Naravno, jednostavno nas mogu pitati i reći nam što ih muči, ali često su previše ponosni ili sramežljivi za takvo što – pa muče sami sebe. Stoga otkrivamo ono što muškarci najčešće žele znati o nama u krevetu.

1. „Jesi li upravo svršila? Ili si blizu? Ili je već gotovo? Što sam propustio?“ 

Dečki, jasno nam je da će ženski orgazam za mnoge od vas zauvijek ostati misterij. Savjet: tko za vrijeme seksa samo žudi za penetracijom, a nema tankoćutan osjećaj za partnericu i njene tjelesne potrebe, neće dugo vremena biti njen ljubavnik. 

2. „Koliko divlje je 'previše divlje'?“

Priznajemo, mala je razlika od nježnog lupkanja po guzi i seksualnih igrica s velikim „joj!“ U ovom slučaju postoji tek jedno rješenje: komunikacija! Znamo što želimo te nemamo problema to reći muškarcu. 

Pričamo o seksu 5 razvikanih, a totalno precijenjenih seksualnih poza - ocijenile žene

3. „Zašto se češće ne uhvatiš za grudi? Jer… kad bih ja imao grudi, stalno bih ih dirao i stiskao i mijesio…“ 

Činjenica je da svoje grudi nosimo cijeli život sa sobom. Dakle, može se dogoditi da im ne pridajemo uvijek punu pažnju. 

4. „Dosađuješ li se upravo – jesam li ja kriv?“ 

Čak i kad ne dajemo 100 posto sebe pa ne lebdimo s vama u orgazmičkom nebu – uživamo u erotskoj blizini i svemu što se događa. 

5. „Jesi li odjenula ovo donje rublje samo za mene?“ 

Odgovor na ovo pitanje gotovo je uvijek – DA! Kad smo već kod te teme: bilo bi lijepo da za svoj trud dobijemo malo više priznanja. Samo kažemo… 

6. „Koliko dominantan smijem biti?“ 

Čak i kad smo tip žene koji voli imati sve pod kontrolom u svakodnevnom životu, ponekad se volimo prepustiti muškarcu u spavaćoj sobi. Dakle, slobodno uzmete uzde u ruke i zadovoljite nas prema vlastitim željama. Respektabilan ton i grubosti su tabu! 

Love&Sex Kad ni ne znaš koliko si seksi: 15 stvari koje te u muškim očima čine neodoljivom

7. „Smijem li te promatrati?“ 

Jasno je da tko ne cijeni žensko tijelo nije ni vrijedan seksa. Intenzivni kontakt očima definitivno je dopušten. Ali, nemojte zaboraviti milovanje i poljupce! To nas vodi ka sljedećoj točki…

8. „Je li ljubljenje obavezno?“ 

Za vrijeme predigre mogu dodiri usnama djelovati uzbuđujuće te stvoriti savršenu intimnu klimu. S poljupcima ne treba prestati niti kad se stvari već zahuktaju. Nema striktnog pravila, dečki – probajte i promatrajte kako će partnerica reagirati. 

9. „Zašto si ugasila svjetlo?“ 

Volimo seks kad se dobro osjećamo. A za neke žene to znači – tamno okruženje. Mogući kompromis: prigušeno svijetlo. 

ORALNI SEKS 6 stvari o oralnom seksu koje želi znati svaki muškarac

Posjeti Miss7.24sata.hr