Ovim horoskopskim znakovima seks se baš stalno mota po glavi

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Seks je jako lijep i sastavni je dio života
  • Koliko često razmišljaš o seksu? Znaš li da na to utječu i zvijezde, odnosno horoskopski znak u kojem si rođena?
  • Ova tri horoskopska znaka gotovo stalno razmišljaju o seksu

Neki ljudi u svemu vide priliku za seks te su spremni u svakoj sekundi sakupiti neko novo seksualno iskustvo. Ova tri znaka zodijaka u svakoj situaciji razmišljaju dvoznačno…

Lav

Ni jedan drugi horoskopski znak nije toliko strastven u krevetu kao što je to lav. Osim što mu je važan seks dok je u vezi, za njega je supervažan i dok je solo. Svojim šarmom flertuje kroz život te ne propušta ni jednu priliku za seks na jednu noć. Uglavnom mu se misli vrte oko seksa. Njegova strast nije utišana niti nakon vruće noći.

Love&Sex Ovi znakovi horoskopa ne pronalaze srodne duše u mladosti već kasnije u životu, tvrdi astrologija

Bik

I bik uvijek misli na jedno. Njegova ljubav prema seksu je neobuzdana te se svako malo nađe u prilici za seks na jednu noć. Osim toga, bikovi su veliki majstori riječi, ali zavode ljude oko sebe nježnim dodirima. Za vrijeme seksa uživaju u svakoj sekundi i uzmu si vremena da zadovolje partnera u svakom pogledu.

Škorpion

Jako je malo onih koji mogu odoljeti šarmantnoj umjetnosti flerta škorpiona. Naime, točno zna što treba napraviti kako bi netko završio s njim u krevetu. Čak i kad ne razmišlja toliko o ljubavnoj igri, svoju želju za seksom teško može sakriti od drugih. Svoju strast izrazit će već u razgovoru te slučajnim tjelesnim dodirima. Za vrijeme seksa škorpioni su puni strasti i nježnosti.

 

Zvijezde kažu Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, prava si štreberica!

Posjeti Miss7.24sata.hr