Ovih 6 znakova na Instagramu otkrit će ti je li netko slobodan ili je u vezi

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Pošto su ljudi prestali redovito ažurirati svoj status veze na Facebooku, nije tako lako saznati je li netko zauzet
  • Pa kako onda saznati je li netko slobodan ili ne?
  • Baci pogled na njegov Instagram – status veze lako ćeš otkriti s pomoću ovih znakova 

Postoji jedna osoba koja ti je baš slatka. Ne poznajete se baš najbolje, možda ste se nekoliko puta vidjeli u stvarnom životu, ali još uvijek ga ne možeš izbaciti iz glave. Jednostavno je glupo što uopće ne znaš je li tvoja simpatija uopće dostupna ili je u vezi?! Ne brini! Imamo nekoliko savjeta kako to lako saznati putem Instagrama.

Life&style Hrvatska influencerica otkrila je kako super proći u šopingu, poslušat ćemo ovaj savjet

1. Ne objavljuje fotografije u paru s nekim

Pripazi na tipične slike za par (držanje za ruke, ljubljenje ispred nekih znamenitosti... znaš na što mislimo). Ako ne pronađeš takve fotke, to je dobar znak!

2. Uvijek je sam na profilnoj fotografiji

Naravno, nemaju svi koji su u vezi svog partnera na profilnoj fotografiji, ali ako je netko drugi tu, to je vjerojatno osoba koja je vrlo bliska tvojoj simpatiji - u većini slučajeva, nažalost, partner.

3. Druge osobe na fotografijama su prijatelji ili braća i sestre

Postoji neka osoba koja se malo prečesto pojavljuje na slikama tvoje željene osobe? To ne mora značiti nešto loše. Najbolje je pažljivije pogledati profil dotične osobe (pod uvjetom da račun nije privatan) i otkriti objavljuje li ona onoliko slika sa tvojom simpatijom. Možda ćeš također otkriti da je tvoj potencijalni partner u vezi s nekim drugim ili je to jednostavno njegova najbolja prijateljica.

via GIPHY

4. Ista osoba nije redovito označavana

Pobliže pogledaj koje ljude tagira tvoja simpatija na fotografijama ili ih navodi u captionsima. Ako je redovito riječ o jednoj te istoj osobi, moguće je da je s tom osobom u ljubavnoj vezi. Također bi trebala pogledati tko na taj način označava tvoju simpatiju. Ako to nije uvijek ista osoba, šanse da je solo prilično su dobre.

Optička varta Prijateljice se identično odijevaju i pokazuju kako jedna kombinacija pristaje različitim tipovima tijela

5. Captionsi zvuče više kao pojedinačni status

Apropo captionsa: svakako bi trebala obratiti pažnju na njih, jer nerijetko sadrže reference na status veze. Ponekad su tragovi više nego jasni (kao što je hashtag #foreveralone), a drugi put moraš malo pročitati između redaka. Naravno, ne dijele svi toliko sebe na Instagramu ili čak pišu captionse. Ako je tako, onda i ovdje svakako vrijedi obratiti pažnju.

via GIPHY

Love&Sex Muškarci ili žene? Istraživanje je pokazalo tko više uživa biti solo

6. Objavljuje fotografije s ciljem dobivanja lajkova i pažnje

Ako objavi upadljivo velik broj selfija ili fotki zbog kojih izgleda posebno dobro, to je dobar znak. Onda je velika vjerojatnost da želi impresionirati zaljubljenost ili općenito želi privući pažnju.

Pogledaj Video: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr