Ova 4 horoskopska znaka će zbog Jupitera u jarcu imati najviše sreće u ljubavi do kraja godine

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Ljubav dolazi onima koji čekaju, kažu zvijezde
  • Sezona jarca je trajala od 20. prosinca do 22. siječnja, ali Jupiter, planet sreće i dobre sudbine, u znaku je jarca sve do 19. prosinca 2020. godine
  • Što prema astrologiji znači Jupiter u jarcu za tvoj ljubavni život?

Prvo pogledajmo Jupiter. Kao vladar devete kuće, Jupiter zapovijeda slobodnim, otvorenim strijelcem i obrazovanjem.

Strijelac je horoskopski znak koji nas uči da prihvaćamo svjetovni pogled na različite teme, dok Jupiter pomaže pokretati naše interese. Jupiter je ujedno i planet sreće. Ne samo da ti može pomoći u ostvarivanju ciljeva, već može osigurati da tvoji napori u ljubavi ne propadnu.

Jarac je sam po sebi već vrlo motiviran i odlučan u tome da uspije. Bilo da se radi o profesionalnom, osobnom ili romantičnom životu, jarac je horoskopski znak koji će ti pomoći da postigneš nešto veliko. Sad kad je i Jupiter uključen, ove godine imaš još veće šanse da dobiješ sve što želiš. Misli na Jupiter kao na vjetar u jedrima. A jarac je brod koji te sve više i više pomiče, a Jupiter je dodatni potisak koji ti je potreban da postigneš cilj.

Možda ćeš morati riskirati i vjerovati procesu - čak i ako nisi sigurna gdje ćeš završiti kad godina prođe - ali sada je vrijeme da vjeruješ u sebe. Kad su u pitanju veza i ljubav, može biti zastrašujuće ući u novu vezu ili se obvezati na trenutnu vezu, a da ne znaš točno što će se dogoditi. Ne podcjenjuj sparivanje Jupitera i jarca za to vrijeme.

Life&style Ovih 6 horoskopskih znakova pršti od energije – jednostavno ne mogu sjediti ni minute

Premda je jarac mnogo pronicljiviji i stabilniji od rizičnog i znatiželjnog Jupitera, ima smisla da bi ovaj horoskopski znak i planet bilo točno ono uparivanje koje ti treba za tvoj ljubavni život. Bez obzira na to što si se usredotočila tijekom ove godine, jarac će te sigurno voditi u potrazi za najboljim JA. I ove godine možeš ostvariti svoje ciljeve…

Jupiter i Jarac samo su dodani bonusi na već nevjerojatan život koji vodiš - vjeruj sebi! Pogledaj koja će 4 horoskopska znaka najviše profitirati od jarca i Jupitera…

Lav - kako bi pronašla ljubav dok je Jupiter u jarcu, odrekni se svog ponosa.

Jupiter aktivira tvoju šestu kuću blagostanja do prosinca 2020. godine.

Očito je da voliš kontrolu, lavice. Tko te poznaje, zna da si tamo gdje jesi u životu zato jer preuzimaš odgovornost na sebe i juriš za čim želiš. Isto se može reći i za tvoj ljubavni život. Kad se odlučiš za uspostavljanje nove veze ili kultiviranje postojeće, pripremi se za uspjeh.

Za vrijeme Jupitera u sezoni jarca na tebi je da pustiš uzde. Odustati od kontrole nije lako, ali pomisli na prirodni nagon i motivaciju jarca kao na vjetar u svoja jedra.

Ne treba ti motor da te dodatno gura; pusti i uživaj tamo gdje te vodi ljubav. Usredotoči se na emocionalne i intelektualne veze koje trenutno imaš s drugima.

Life&style Većinu horoskopskih znakova čeka turbulentan tjedan - imamo dobre vijesti za samo tri znaka

Vaga - da bi pronašla ljubav dok je Jupiter u jarcu, riskiraj.

Jupiter aktivira tvoju četvrtu kuću samopouzdanja do prosinca 2020. godine.

Jarac će ove godine biti vaga koja čini tvoj ljubavni život osobito sjajnim. Možda već imaš ideju što želiš u životu kad je ljubav u pitanju, ali jarac je horoskopski znak koji će ti pružiti dodatni zamah da to i učiniš.

Kad je u pitanju ljubav, ti ste već odana i voljena; znaš što je potrebno da bi veza trajala. Dok je Jupiter u jarcu primijetit ćeš više mogućnosti za zalaganje i donošenje konačnih odluka za svoju budućnost.

Može ti možda biti teško izići iz svog neodlučnog prostora u glavi, ali kako energija jarca utječe na tebe ove godine, imat ćeš više sreće da pronađeš ljubav ljubav.

Škorpionko - kako bi pronašla ljubav dok je Jupiter u Jarcu, slijedi svoje srce.

Jupiter aktivira tvoju treću kuću komunikacije do prosinca 2020. godine.

Jarčeva odlučnost da uspiješ i motivacija, u kombinaciji sa tvojim laserskim fokusom, učinit će ovu sezonu punu ljubavi prema tebi.

Budući da razumiješ vrijednost napornog rada i predanost stvarima koje su ti najvažnije, pomisli na jarca kao na dodatnu podršku koja ti je potrebna da ti se određene stvari dogode.

Ove godine ćeš primijetiti snažnu, pokretačku energiju koja te okružuje. To je utjecaj Jarca - i otvara sve vrste vrata prema ljubavi.

Što god poželiš za vrijeme ovog tranzita Jupitera u jarcu - to će se obistiniti - stoga dobro razmisli o tome što želiš, jer potencijal je golem.

Ribe, sanjajte velike stvari kako bi pronašle ljubav dok je Jupiter u jarcu.

Jupiter aktivira tvoju jedanaestu kuću prijateljstva do prosinca 2020. godine.

Ti sanjar zodijaka, ribice. Imaš toliko mnogo misli i snova o tome što je potrebno da bi voljela i bila voljena, međutim, nije ti uvijek lako pokrenuti ove snove.

Za vrijeme Jupitera u jarcu to će se promijeniti. Zamisli Jarca kao svog osobnog ljubavnog gurua. Ovaj horoskopski znak zna kako će se stvari odvijati.

Dok ćeš ti i dalje biti mozak operacije, jarac će biti onaj koji očituje tvoje najveće želje u stvarnosti.

Pod utjecajem jarca ćeš ove godine vjerojatno imati puno sreće u ljubavi. Već znaš kakvu vezu tražiš, pa je na tebi da vjeruješ jarcu kako bi ostvarila te snove.


Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr