Je li moguće? Zbog ovih stvari bi se parovi odrekli seksa na godinu dana

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Ne možemo reći da nam je seks iznad svega i da ne možemo živjeti bez njega – to vjerojatno vrijedi i za tebe, zar ne?
  • Međutim, nedavno je provedena jedna anketa u kojoj su parovi otkrili „odrekli bismo se seksa na godinu dana ako bismo…“
  • Moramo priznati da su nas neki odgovori šokirali – uostalom pogledaj sama…

Znamo da je ispunjen seksualni život dobar za vezu. Znamo da je ispunjen seksualni život dobar za samouvjerenost i dobro raspoloženje. I znamo da je ispunjen seksualni život dobar čak i za zdravlje. 

Dakle, u potpunosti razumijemo da je nekim parovima seks jako bitan i jako se trude – ako je potrebno, čak poduzimaju određene mjere (terapije, radionice, seminare) kako bi poboljšali svoj seksualni život. 

Ritam seksa Kakve veze ima glazbeni ukus sa seksom? E, pa ljubitelji 3 glazbena žanra baš znaju uživati

Naravno, nije sve u seksu – to je svima poznato. Na primjer, ako u vezi ne funkcionira komunikacija, seks može još uvijek biti dobar – ali veza vjerojatno ne. Tko se pogrešno hrani, neće izjednačiti manjkajuće tvari putem seksa. A za zdravo samopouzdanje nisu dovoljni tek redoviti orgazmi…

Međutim, koje mjesto ima seks kod ispitanika koji su sudjelovali u anketi portala „markt.de“ je, blago rečeno, zanimljivo…

via GIPHY

Godinu dana bez seksa, ako za to…

Na portalu je anketirano 2600 odraslih osoba – odgovarali su na pitanje zbog čega bi se na godinu dana odrekli seksa. Rezultat: 

• Samo 27 posto, odnosno svaki peti, odrekao bi se svog mobitela kako bi i dalje imao seks (dakle, mobitel je za 78 posto ispitanika važniji!). OK, mobitel je ipak mobitel. 

ISTRAŽIVANJE Jesi li znala? Ovo popularno alkoholno piće pojačava želju za seksom kod žena

• 26 posto, dakle gotovo svaki četvrti ispitanik odrekao bi se Interneta (dakle, za 74 posto je Internet važniji), OK, googlanje jest prilično važno…

• Ali, pazi sada: 72 posto ispitanika smatra automobil važnijim od seksa! Svoj automobil! Radije bi stajali u koloni ili trubili nekoj kamikazi na cesti, nego uživali u seksu s partnerom? Uhhh! 

via GIPHY

• Kod čak 66 posto ispitanika je povećanje plaće bilo važnije od seksa, društvene mreže kod 58 posto, a odmor i putovanje kod 52 posto! A 50 posto ispitanika odreklo bi se gledanja televizije i omiljenih serija, a 50 posto ne bi. 

Strast Gdje ti se nalazi krevet i imaš li zrcalo u sobi? 5 feng shui pravila za bolji seksualni život

Dakle, Internet i automobil su važniji od putovanja i seksa? Hm, na svu sreću su rezultati te ankete sasvim hipotetski.
 

Posjeti Miss7.24sata.hr