Muškarac joj je rekao da bi morala smršaviti ako želi biti s njim u vezi, ali nije shvatio njezin lucidni odgovor

Shutterstock Ilustrativna reakcija žene na poruku
Vidi originalni članak
  • Terapeutkinja Katie Lacie na internetu dijeli priče o spojevima, rekonstuirajući razgovore koje je vodila u aplikacijama za druženje poput Tindera
  • Djevojka često ismijava muškarce koji imaju čudne uvjete za spoj, poput onih koji inzistiraju da izlaze samo s plaušama
  • Ovog puta Katie je podijelila priču o osobnom treneru koji joj je rekao da bi trebala smršaviti prije negoli joj je ponudio seks

Katie je terapeutkinja koja je podijelila svoja iskustva iz razgovora s muškarcima u aplikacijama za sastanke poput Bumblea i Tindera. Često ismijava udvarače koji joj pišu u aplikacijama za druženje - uključujući one koji inzistiraju da hodaju samo s plavušama, do onih koji nabrajaju sve što je učinila pogrešno na spoju. Jedan od najnovijih primjera bio je osobni trener kojega nije imenovala, a koji joj je rekao da će izgledati bolje ako smršavi, prije nego što joj je predložio seks.

Mlada je žena ponovno uspostavila interakciju s muškarcem iz aplikacije za spojeve - prije nego što su joj sljedbenici društvenih mreža zapljeskali zbog duhovitog načina na koji je odgovorila na bezosjećajne komentare.  Katie je objasnila kako joj je muškarac u poruci poručio: "Bila bi savršena kad bi izgubila oko četiri kilograma." Kad je Katie odgovorila s "Što?" ponovno je odgovorio, objasnivši da je ne misli vrijeđati i da je to rekao jer je osobni trener. 

Žene s ovim crtama lica muškarci rjeđe doživljavaju kao 'materijal za suprugu'

"Ma ok,! Bila sam uvrijeđena dok nisam saznala da imaš opravdanje da me posramiš jer si trener", duhovito je odgovorila.  Nesiguran kako shvatiti zadnji komentar, čovjek je pitao: "Sve je u redu, zar ne?", na što je Katie odgovorila: "Naravno. Ti si samo dao konstruktivnu kritiku."

Beauty 3 stvari koje smo ljeti skloni zanemariti, a nikako ne bismo trebali

Očito jak u mišićima, ali ne i u glavi, čovjek je ispalio: "Točno! Drago mi je da isto razmišljamo." Katie je odgovorila: "Ne brini, ja sam terapeut. U opisu posla mi je da prepoznam loš karakter." Trener je uzvratio kako se na taj način ne može razgovarati s muškarcem, na što je Katie dodala da je ovdje vidjela samo dječaka, a ne muškarca.

Love&Sex Stručnjakinja kaže da se žene ne bi trebale udavati jer od braka puno više koristi imaju muškarci

Očigledno kako korisnik aplikacije nije shvatio da je njegov pokušaj udvaranja Katie potpuno propao i napisao je: "Znam kako mi to možeš nadoknaditi, a također izgubiti na težini." Ovo je bila zadnja kap za Katie, koja je tada završila razgovor. 

Priča o ovom razgvoru potaknula je mnoge korisnike na podršku Katie, koji su rekli da je sjajno odgovorila na njegove neumjesne primjedbe o kilogramima. Drugi su je hvalili kako su ovakvi muškarci najgora noćna mora svih žena, no ona je ovo riješila kao profesionalka. 

Posjeti Miss7.24sata.hr