Ljubavni život ovih horoskopskih znakova okrenut će se naglavačke u sezoni škorpiona

Shutterstock Ovim horoskopskim znakovima će se ljubavni život okrenuti naglavačke
Vidi originalni članak
  • Ljubav, požuda i strast: u sezoni škorpiona ima dosta svježeg vjetra u ljubavnom životu ova tri horoskopska znaka
  • Očekuje ih burni mjesec prepun romantike, strasti, požude…
  • Je li i tvoj horoskopski znak među njima?

Sezona škorpiona je tu i svojom tajanstvenom energijom, strašću i intenzitetom pružit će posebnu fazu za svih dvanaest znakova horoskopa do 22. studenog. Dok se neki od njih mogu dobro nositi s poboljšanim svojstvima u svom znaku, drugima je ovo razdoblje prilično zabrinjavajuće. Za to vrijeme, međutim, tri horoskopska znaka ne moraju se baš brinuti o tome je li im faza škorpiona naklonjena ili ne. Naime, oni sada sve vide kroz ružičaste naočale, jer im se ovih dana ljubavni život okreće naglavačke… 

Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to

Rak

Sezona škorpiona osobito je osjetljiva za senzibilnog raka. Svojom punom snagom poklanja vodenom znaku intenzivno romantično vrijeme te vrlo uzbudljiv ljubavni život - osobito kada u drugoj polovici faze ljubavni planet Venera također uđe u kuću veza! Flert, spojevi, vruće noći: rakovi su u to vrijeme otvoreni za sve. Veze mogu dobiti novi zamah, a samci također imaju velike šanse da konačno pronađu novu ljubav.

via GIPHY

Djevica

Djevice ponekad zbog svoje perfekcionističke naravi stoje sebi samima na svom putu u ljubavnom životu i blokiraju si šanse jer obično čekaju pravo vrijeme za razgovor i romansu. Ali, drugačije je u sezoni škorpiona. Emocije vodenog znaka prelijevaju se na zračni znak i otkrivaju njenu koketnu stranu. Zbog dodatne snage se djevica sada osjeća spremnom izgovoriti sve iz dna duše. Kad Venera uđe u igru u drugoj polovici razdoblja škorpiona, stvari mogu postati jako strastvene.

Life&style Započelo je razdoblje škorpiona: Ova 3 horoskopska znaka očekuju same dobre stvari

Ribe

Sezona škorpiona otvara za ribe potpuno nove puteve i omogućuje vodenom znaku da proširi svoje horizonte. Sve što je ovaj horoskopski znak zamislio u snovima, može se iznenada ostvariti u ljubavnom životu kroz tek stečenu snagu. Ribe u vezi mogu, na primjer, isprobati nove stvari u spavaćoj sobi za to vrijeme ili ojačati vezu kroz flert i romantične geste. Ribe samci obogatit će svoj ljubavni život upuštajući se u neobične spojeve te dajući ljudima priliku koju bi inače zbog svojih karakteristika vjerojatnije odbili.

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr