Čovjek s kojim se viđala blokirao ju je još dok je ležala u njegovom krevetu jer mu je - žena rađala!

TikTok
Vidi originalni članak
  • Ljubavni brodolomi dolaze u najrazličitijim oblicima. Nekad je to ghosting, a nekad i blokiranje
  • Jednoj se djevojci dogodilo neočekivano i to dok je bila u kući čovjeka s kojim se viđala
  • Ostavio ju je tamo, blokirao, i to sve da ode - supruzi! Koja je upravo rađala

Ljubavna razočarenja dolaze u raznim oblicima. Ponekad je to možda prekid preko poruke, ponekad uopće nema odgovora što se objašnjava terminom "ghosting". Ali jednoj se ženi dogodilo nešto i više kad ju je čovjek s kojim se viđala odjednom - blokirao.

I to nije sve, dogodilo se to dok je bila u njegovoj kući gdje ju je ostavio usred noći i to sve jer je bio u braku pa je otišao svojoj ženi - na porod.

Cydney Jordan svoju je priču podijelila na TikToku tek nedavno iako se sve to odvilo još 2019. godine. Naravno, trebalo joj je vremena da preboli i osvijesti sve događaje kako bi ih podijelila s javnošću.

@cydneyjordan

i do not miss 2019

♬ original sound - cydney

"Izlazila sam s frajerom koji se baš činio drag. Izgledao je savršeno normalno", započela je priču. "Ali jednom smo bili na večeri i ponašao se jako čudno. Onda je napokon rekao: "Mislim da moramo otići", prisjetila se Cydney.

Life&style "Prije našeg spoja muškarac je slučajno poslao poruku meni umjesto svom prijatelju, osjećala sam se grozno"

Vratili su se natrag njegovoj kući gdje se ponašao još više neobično, jedva je pričao, a potom joj se iznenada krenuo udvarati. Predložila je da odu u krevet, ali on je to odbio. Počeo je nervozno šetati po kuhinji, a onda je ona otišla u krevet sama. "Probudila sam se u 3 ili 4 ujutro i čovjeka nije bilo. Milsila sam da je otišao u kupaonicu", priznala je.

Love&Sex Koliko je bivših seksualnih partnera previše (kad netko razmišlja o vezi s tobom)?

Uskoro je shvatila da ga nema nigdje, a kad mu je pokušala poslati poruku i pitati gdje je, vidjela je da ju je blokirao! "Blokirao me dok sam još uvijek bila u njegovoj kući", otkrila je. "Ostavio mi je poruku na kuhinjskom ormariću i napisao da je oženjen, da mu je supruga rađala i da je otišao k njoj", prepričala je svoje jutro Cyndey.

"I zato se trebate puno raspititvati i istraživati ljude s kojima idete na spoj. Ovo mi je bio treći ili četvrti spoj s njim, nije uopće imao fotografije u kući, ni vjenčani prsten, ma nikakav detalj koji bi upućivao da je u braku", prisjetila se. "Pogledala sam jednom i pronašla ga na Instagramu koji je bio zatvoren i to je bilo sve. Kako sam mogla znati da je oženjen", zaključila je.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr