Bivšem dečku je poslala stihove Taylor Swift, a onda joj se život okrenuo naglavačke!

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • U hitu Enchanted pjevačice Taylor Swift zasigurno su se pronašle mnoge romantične duše, a jednoj su poznati stihovi gotovo promijenili život
  • TikTokerica Laleh stihove pjesme poslala je svom bivšem dečku, a njegov ju je odgovor iznenadio!
  • Uskoro je stigao u njezin dom, a završili su i na romantičnoj večeri, sve dok...

Poznato je da se u stihovima Taylor Swift prepoznaju mnoge romantične duše, a jednoj je ženi to doista pomoglo. Naime, riječi poznate pjevačice pomogle su Laleh da ispiše vlastitu priču.

Odlučila je svom bivšem dečku poslati ljubavne stihove pjesme Enchanted, a njegov ju je odgovor itekako iznenadio.

@lalehkhorsandi

You guys🥺🥺 I can’t believe… ##taylorswift ##pleasedontbeinlovewithsomeoneelse ##enchantedtaylorswift ##fyp ##foryou ##theonethatgotaway ##trendingsound

♬ Enchanted Taylor Swift - Kaylen

"Nemoj biti zaljubljen u drugu", napisala je Laleh riječi Taylor Swift, na što ju je on upitao je li to poslala krivoj osobi. Nakon toga je poslala sljedeću poruku.

mlada i bogata Zavrtjet će vam se: Nećete vjerovati koliko Taylor Swift zarađuje!

"Molim te nemoj da te netko čeka", natipkala je, a zatim je uslijedila prava bujica emocija. "Gdje si? Mogu li doći do tebe? Nisam to prije mogao reći i žao mi je, ali uvijek sam te volio", napisao joj je, očito nesvjestan da mu bivša djevojka šalje poznate stihove. Sve to Laleh je objavila u TikTok videu i obavijestila pratitelje da ju je bivši doista posjetio.

ZANIMLJIVO 8 znakova da se tvoj bivši još pali na tebe

U sljedećem je videu prepričala detalje susreta. "Nisam uopće spavala! Uopće!", započela je video. "Evo u čemu je stvar. Došao je sinoć i puno smo pričali, ali je otišao jer je bilo jako kasno i rekla sam mu da mora otići. Osim toga, htjela sam biti sama sa svojim mislima", objasnila je dodavši da će uskoro ići i na večeru. Naime, ona i njezin bivši neko su vrijeme hodali, ali nije uspjelo. "On je tada bio emocionalno nedostupan, koliko god to zvučalo kao klišej", rekla je. Nakon razgovora koji su vodili zahvaljujući njezinim porukama, bilo joj je drago što su se ponovo susreli i izgovorili ono što ih je mučilo.

@lalehkhorsandi

Reply to @summerseasonthings I’M FULLY RAMBLING BUT MORE TO COME ##fyp ##update ##enchantedtaylorswift ##theonethatgotaway ##foryou ##saturdaynightdatenight

♬ Laleh Khorsandi Chaotica Psychotica - Laleh Khorsandi

"Bilo je lijepo čuti puno stvari koje sam si objasnila sama tijekom emotivnog procesa kroz koji sam prolazila kad smo se prestali viđati. Bilo je dobro da je sve to iskomunicirao i to na način na koji nije mogao dok smo izlazili", rekla je Laleh. I on joj je objasnio koliko mu je drago da je mogao raščistiti stvari koje su ga dugo mučile. Osobito mu je to bilo važno jer uskoro, rekao joj je, dobiva novi posao i seli van države.

@lalehkhorsandi

Reply to @pearlyg8tes update! Little bit of 🥰♥️ and a little bit of 🥲👋🏼

♬ original sound - Laleh Khorsandi

E to zaista nismo očekivali! Ipak, Taylor Swift ga je natjerala da bivšoj barem prizna emocije i dovrši priču. "Ionako nisam mislila da bi nam koristilo da smo ponovo u vezi, ali je to bio predivan primjer završavanja priče koji mnogi nikada ne dobiju. Neki si sami moraju posložiti stvari i vjerovati da je nešto bolje na putu. I doista jest - cijelim srcem vjerujem", rekla je Laleh.

Posjeti Miss7.24sata.hr