7 zanimljivih stvari koje bi vrijedilo isprobati u seksu dok smo još fit

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Život je (pre)kratak – i nećemo vječno biti fit i gipke
  • Zato treba iskoristiti svaku priliku za eksperimentiranje 
  • Ovih sedam vrućih seks-eksperimenata trebala bi iskušati dok si još dovoljno fit 

Subota navečer, stara dobra „unutra-van“ igra, a zatim se još malo mazite pa spavanac. Da, to se može napraviti. Čak može i biti dobro! Međutim, često se isplati isprobati nešto sasvim drugo, nešto novo. Osobito zato jer smo sada u cvijetu mladosti – i razne seksualne prakse su nam otvorene. Nemoj nas pogrešno razumjeti – naravno da i u 90. godini možeš imati dobar seks. Ali, ove stvari ipak je bolje isprobati sada…

1. Helikopter 

Sportski si tip? I tvoj dragi? Onda vam ovaj položaj može priuštiti puno zadovoljstva. Tvoj partner neka legne na leđa, ti sjediš s licem okrenuta prema njemu i na njemu te podigneš noge u zrak. On neka te pokuša vrtjeti u krug. Ako te to ne dovede do orgazma, možda će izazvati napad smijeha – a oboje je sjajno! 

2. Seks u vodi 

Bazen, jacuzzi, velika kada ili more – seks u vodi je priča za sebe. Neovisno o temperaturi vode je prilično vruć! 

3. Zabava na zadnjem sjedištu 

Ovdje treba malo eksperimentirati kako bi se otkrio odgovarajući položaj. Međutim, otići spontano na neko skrovito mjesto te se poseksati u automobilu – to može biti jako uzbudljivo. 

4. Seks-rekord 

Ide ovako: ostanite cijeli dan u krevetu te se seksajte do iznemoglosti. Koliko puta ste zajedno svršili?

5. Sljedeći, molim! 

Obično promijenite maksimalno tri položaja za vrijeme seksa? Onda si zadajte  sljedeći zadatak: za vrijeme jedne ljubavne igre isprobajte barem 10 različitih seksualnih položaja. 

Intimni život 5 ozbiljnih stvari koje bi žene iznad 30-te trebale znati o seksu

6. Od A do B 

Tako napravite za vrijeme seksa: krenite od kuhinjskog stola, zatim na tepih u dnevnoj sobi, potom na radni stol pa sve do tuša. Treba vam malo više kondicije za to, ali isplati se! 

7. Hotdog

Oprez – još jedan položaj za gipke! Žena legne kao u misionarskom položaju, ali ne savije noge kao inače, nego ih ispruži ravno prema gore. Muškarac ih uhvati za potkoljenice te gurne prema njenom tijelu. 

LJUBAV & SEKS Tko bi rekao?! Seks poze zbog kojih ljudi najčešće završavaju na hitnoj

Posjeti Miss7.24sata.hr