6 najluđih i najzabavnijih seksualnih položaja koje vrijedi isprobati iz 3 razloga

Vidi originalni članak
  • Seks ne bi trebao biti samo strastven i senzualan, nego i zabavan
  • Smijeh je dopušten, pa čak i više nego dobrodošao!
  • Stoga donosimo neke otkvačene seksualne položaje, koji će tebe i tvog dragog zasigurno zabaviti

Nadahnuti tisućljetnom ljubavnom umjetnošću, Kama Sutrom, predstavljamo ti šest ludih položaja koji će zajamčeno izazvati provale smijeha tijekom seksa.

Tri razloga da isprobaš lude položaje u krevetu

• Ne treniraš samo trbušne mišiće kad se jako smiješ: većina položaja zahtijeva puno izdržljivosti i snage mišića, tj. dobar su trening za cijelo tijelo!

• Zajedničko smijanje jača veze među ljudima. Humor je jedan od najvažnijih stupova sretnih veza.

• Dugoročno, uvijek jedni te isti položaji dosade. Oni dopuštaju da se u vaš ljubavni život useli lijenost, a ne uzbudljivi trnci. Proširenje seksualnih horizonta, s druge strane, inspirirat će vašu seksualnu rutinu!

via GIPHY

Šest ludih položaja koji će vas zasigurno nasmijati

1. Ljuljanje majmuna

Životinjski, divlji seks? Zašto ne? U ovom položaju muškarac leži na leđima i lagano savije noge - poput majmuna koji se opušta. Žena sada može jednostavno sjediti na njegovom uspravnom penisu kao na stolici. Onda se nježno ljuljate naprijed-nazad, naprijed-nazad. Ludo? Da! Ali i jako smiješno!

2. Brod

Kako se kaže: izlet brodom je zabavan, izlet brodom je lijep... U tom smislu: ukrcajte se na brod! Tvoj dragi leži na leđima dok ti preuzimaš kormilo. Kako bi to učinila, čučneš postrance od uspravljenog penisa i počneš naginjati zdjelicu s lijeva na desno. 

3. Hot dog

Za ovaj položaj je prednost ako je žena fleksibilna: ležiš na leđima pa zamahneš nogama unatrag iznad glave - slično „svijeći“ u jogi. Dok formiraš dvije polovice „peciva“, tvoj ljubavnik onda djeluje kao vruća hrenovka. Neka stavi svoje kukove do tvojih i može prodrijeti u tebe iz ove pozicije – i eto ukusne poslastice! Savjet: što više noge približavaš ramenima, to je stimulacija G točke intenzivnija.

Prema znanosti, jesen poboljšava naš seksualni život, a razlog je vrlo zanimljiv

via GIPHY

4. Kliješta

U ovom položaju iz Kama Sutre ne koriste se samo mišići za smijanje, nego i mišići ruku! Osloni se na jednu ruku i stavi noge na krevet - slično kao bočni oslonac. Sada neka on podigne noge i kukove, penje se preko potkoljenice i prodire u tebe. Nagrada za tvoj trud: ludi orgazam! Savjet: sa slobodnom rukom možeš se držati za partnera kako ne bi izgubila ravnotežu.

5. Most

U ovom ludom položaju je red na muškarcu da pokaže nešto. Neka napravi most ležeći na leđima istovremeno povlačeći stopala i ruke. Trbuh mu je sada gore, kao i penis. Sada se možeš ugodno smjestiti na njemu i lagano se ljuljati naprijed-nazad. Svaka čast ako uspijete doživjeti orgazam u ovom položaju i nemojte se prije slomiti od smijeha.

Love&Sex 5 vrućih položaja za seks pred televizorom: božica sofe, kauč-misionarac...

6. Stolica za ljuljanje

U položaju stolice za ljuljanje ste jako bliski, možete si gledati duboko u oči, škakljati se, zadirkivati i milovati jedno drugo. Ovo je najromantičniji od svih ludih položaja. Tvoj dragi leži na leđima, a ti njemu u krilu. Sada ispravlja gornji dio tijela tako da možete sjediti jedan nasuprot drugome i grliti se. Za još više intimnosti omotajte noge oko sredine tijela onog drugoga. Sada nema bježanja!

Posjeti Miss7.24sata.hr