11 načina kako svog partnera natjerati da bude totalno lud za tobom

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sigurno želi od svog dragog razumijevanje, povjerenje, romantiku, puno ljubavi…
  • Ali sigurno si želiš da bude stalno zagrijan za tebe, da bude lud za tobom non-stop
  • Otkrit ćemo ti 11 načina kako ćeš to s lakoćom učiniti

To što si već u vezi, to ne znači da trebaš prestati raditi na svojoj vezi. Još uvijek trebaš aktivno djelovati da tvoj partner bude lud za tobom. Pogledaj kako ćeš to napraviti…

1. Daj mu komplimente

Pohvali ga s vremena na vrijeme. Nemoj mu uskratiti pokazati naklonost te da te još uvijek jako privlači. Uvijek moraš biti u mogućnosti pohvaliti ga. Uvijek mu moraš dati do znanja da i dalje cijeniš tko je i da je tvoja ljubav prema njemu sigurna. To mu daje do znanja da ga ne uzimaš zdravo za gotovo.

2. Pogledaj ga u oči

Stvarno ga pogledaj u oči dok razgovaraš s njim. Kad god vas dvoje razgovarate, obavezno mu daj do znanja da si potpuno usredotočena na njega i razgovor. U vezi se može tako lako odvratiti od svega što se događa oko vas i na kraju jedno drugo uzimate zdravo za gotovo. Pobrini se da se stalno osjeća važnim. 

via GIPHY

3. Strastveno ga ljubi

Daj puno značenja svojim poljupcima. Neće svaki poljubac biti uzbudljiv kao prvi. I to je u redu. Međutim, to ti ne daje opravdanje da svoje poljupce lišiš bilo kakvog smisla ili osjećaja. Poljupcima uvijek moraš davati smisao. To je još jedan način da osiguraš kako se tvoj dečko ne bi osjećao kao da ga uzimaš zdravo za gotovo.

4. Iznenadi ga

Iznenadi ga svako malo. Ne možeš biti zadovoljna ako imaš predvidljiv i rutinski odnos – a niti on. Naravno, uvijek ćete žudjeti za stabilnošću u svojim odnosima. I to je sjajno. Trebate težiti toj stabilnosti. Međutim, ni s tim ne biste trebali biti toliko zadovoljni. Zato mu priušti nekoliko iznenađenja samo kako bi dodala malo čarolije u vezu.

via GIPHY

5. Motiviraj ga

Motiviraj ga. Potakni ga. Nadahni ga. Reci mu da ga podržavš u bilo kakvim njegovim nastojanjima. Uvijek mu daj osjećaj da si tu za njega ako želi riskirati u životu. Uvijek mu pruži osjećaj da si uz njega ako nekada i ne uspije. Uvijek mu trebaš pružiti dojam da se osjeća kao da imate pravu vezu punu ljubavi i podrške.

Love&Sex Što sve možeš očekivati od muškarca koji ne mulja i ne igra 'igrice'

6. Budi sigurna u sebe

Budi sigurna u sebe. Točno je kad kažu da će samopouzdanje uvijek biti privlačno. Neka osjeća kao da si ti žena s kojom se jednostavno mora spojiti. Što više imaš samopouzdanja u sebe, on će te više cijeniti. Više će voljeti ženu koja voli sebe.

7. Otvori se

Otvori se i reci mu nešto o sebi. Uvijek ga potiči da osjeća kao da nisi previše sramežljiva i da mu možeš pričati o intimnim aspektima svog života. Nikada nemoj dopustiti da se osjeća kao da ga držiš u mraku. Uvijek mu daj do znanja da ti može vjerovati. Ako budeš otvorena prema njemu, onda će se i on sam otvoriti.

via GIPHY

8. Primijeti ga

Obrati pažnju na stvari koje privlače tvog dragog. To može biti u rasponu od sitnih do velikih. Na primjer, može reći da mu se sviđa određena haljina koju nosiš. Možda mu se sviđa miris šampona koji koristiš. Tada bi to trebala uzeti u obzir i voditi računa o njegovim željama.

9. Zabavi se

Uvijek pazi da se jako dobro zabavljate kad god provodite vrijeme zajedno. Moraš biti sigurna da zajedno provodite kvalitetno vrijeme. Morate usrećiti jedno drugo. Trebate uživati u međusobnom društvu.

Beauty Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud

10. Daj mu malo prostora

Poštuj njegov osobni prostor. Samo zato što ste u vezi, to ne znači nužno da morate jedan drugome biti cijeli svijet. Moraš poštivati činjenicu da on ima svoj život i izvan veze. Moraš također biti u mogućnosti postaviti granice između vas dvoje. Neka osjeća da je sasvim u redu da on ima život izvan vaše veze.

11. Izgradi vlastiti život

Izgradi svoj vlastiti život na koji možeš biti ponosna. Uvijek moraš biti sigurna da imaš dečka koji je ponosan na tebe. A ne može biti ponosan na tebe ako ti nisi zadovoljna sobom. Dakle, radi stvari zbog kojih ćeš biti ponosna. Izgradi svoj vlastiti život do te mjere da on neće imati drugog izbora - osim da se ponosi tobom.

Posjeti Miss7.24sata.hr