Životi ova tri horoskopska znaka znatno će se promijeniti ove jeseni, jesi li među njima?

Shutterstock Životi ova tri horoskopska znaka znatno će se promijeniti ove jeseni
Vidi originalni članak
  • Ova tri horoskopska znaka će se na jesen suočiti s velikom životnom promjenom 
  • Hm, hoće li promjena biti na dobro ili na loše?
  • Pročitaj sama…

Ljeto se polako, ali sigurno bliži kraju. Jesen nije tek novo godišnje doba, nego s astrološkog gledišta sprema i neka iznenađenja. Što se tiče ova tri horoskopska znaka, očekuje ih pravi niz sreće. Velike promjene zahtijevaju razmišljanje i preokrenut će život ovih horoskopskih znakova naopačke…

1. Vaga

Vaga, kojoj je potrebna harmonija, obično je jako ozbiljna u pitanjima ljubavi. Tvoj partner i sati koje provodite zajedno za tebe su najveći prioritet. Ali, od jeseni nadalje bit će promjena u kući koje će privatni život vaga potpuno preokrenuti. Njezina sloboda i neovisnost postaju joj sve važniji. Vage počinju stavljati vlastite potrebe ispred potreba svog partnera, što bi moglo stvoriti veliki potencijal za sukob - pa čak i za prekid veze. Međutim, ne brini: nova vaga, koja voli slobodu, uskoro će pronaći odgovarajućeg partnera.

via GIPHY

2. Blizanci

Blizanac voli svoju slobodu. Stoga je još više iznenađujuće što ga čeka ljubavna veza, čime prestaje njegova stalna potraga za sljedećom avanturom - čak će uskoro direktno i javno izjaviti ljubav. Odjednom je cool i udaljeni blizanac potpuno uravnotežen. Pokazuje neobično otvoreno i smireno ponašanje, koje ne samo da donosi smirenost njemu, nego i onima oko njega. Dakle, jesen je upravo pravo vrijeme da zastaneš na trenutak i napuniš baterije za burne zimske mjesece.

Life&style Ovih 5 parova horoskopskih znakova vjerojatno će imati predivnu djecu

3. Strijelac

Na jesen će strijelac konačno imati snage baciti svoje naslijeđe u more. Predugo je to nosio sa sobom i bio samo sjena sebe. Na jesen konačno može završiti s prošlošću, koja mu je ključ da pronađe put do sebe. Strijelac uživa u svojoj slobodi, neovisnosti i znatiželjno gleda što mu se sprema do kraja godine.

via GIPHY

Ljubavni horoskop: koji horoskopski znak nikada nećeš do kraja preboljeti

Posjeti Miss7.24sata.hr