Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka vjerojatno će vrlo kasno postati majke

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sve vi koje jednom želite imati djecu sigurno ste razmišljale o tome kada je „pravo vrijeme“ za to
  • Žene-strijelci moraju puno isprobavati kako bi se „iživjele“ prije nego se vežu za nekoga
  • Svejedno je li riječ o putovanjima, ljubavi ili nekom ludom vikendu, škorpionke uvijek trebaju imati osjećaj slobode i spontanosti.

Naravno, kad je riječ o planiranju obitelji, odluka je krajnje individualna. Međutim, postoje neki horoskopski znakovi kod kojih se – prema njihovim zvjezdanim karakteristikama – može naslutiti da će se za majčinstvo odlučiti u kasnijoj životnoj dobi. 

via GIPHY

Ovi horoskopski znakovi vjerojatno će nešto kasnije u životu postati mame

Strijelac 

Osobe rođene u znaku strijelca vole te uživaju u pustolovinama i jako im je teško vezati se za nekoga. Ako se i mogu vidjeti s nekim partnerom „za sva vremena“, to će se jako rijetko ostvariti. Osobito žene-strijelci moraju puno isprobavati kako bi se „iživjele“ prije nego se vežu za nekoga, odnosno prije nego uopće mogu pomisliti da postanu majke. 

Life&style Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela

Rak 

Račice su vrlo romantične dušice, ali i osobe koje vrlo racionalno razmišljaju. Njihov razum stalno odlaže trenutak za majčinstvo – čak i kad teoretski nema razloga za to. 

via GIPHY

Škorpion 

Škorpionke su znatiželjne i strastvene. Nikako se ne mogu primiriti i skrasiti. Svejedno je li riječ o putovanjima, ljubavi ili nekom ludom vikendu, škorpionke uvijek trebaju imati osjećaj slobode i spontanosti. Tek u kasnijoj dobi su spremne odreći se toga zbog djeteta. 

Posjeti Miss7.24sata.hr