Zendayina dvojnica hit je na mrežama i stvarno joj nevjerojatno sliči. Potvrđuju brojni pratitelji na TikToku

Profimedia Foto: Instagram @zendaya
Vidi originalni članak
  • Dvojnici slavnih osoba uvijek su zanimljiva "vijest"; neki se svim silama trude nalikovati nekoj zvijezdi uz pomož šminke dok je to drugima "prirodno stanje"
  • Kada smo pronašli ovu dvojnicu slavne glumice Zendaye, zavrtjelo nam se u glavi
  • Apsolutno smo fascinirani koliko su slične – mi i više od 500.000 pratitelja profila @ciggybae, 'bliznake' od Zendaye 

Djevojka koja se krije iza Instagram profila @ciggybae toliko je slična glumici Zendayi da smo morali pogledati njene objave dvaput, OK, triput i više. Od oblika očiju, pa sve do kose, ma nevjerojatno... i to sve bez šminke! 

Zapanjujuća je pomisao da netko potpuno nepovezan, s različitim roditeljima, bakama i djedovima, ponekad čak i različitog nasljeđa, izgleda baš poput tebe. Usprkos svim zakonima DNK i genealogije, a sve je to zapravo jedna velika slučajnost. Jesu li ovo dvoje, Zednaya i @ciggybae potpuno sigurne da nisu barem rođakinje u drugom ili trećem koljenu?

@ciggybae

Is that accurate? i havent watched Euphoria yet 🤣

♬ omg thank you for using this sound - 🐇

Uistinu, toliko su slične da vjerojatno ne bismo dvaput trepnuli da 19-godišnja @ciggybae iziđe kao Zendaya na crveni tepih, a da nitko ne trepne, tj. ne posumnja da je to doista slavna glumica. Vjerojatno bi mogla imati dobru budućnost kao dublerica višestruko nagrađivane glumice i pjevačice. 

@ciggybae Sheesh🙄 also is the zendaya tag getting old yet? #greenscreen #trend #trending #fyp #zendaya #follow #followme ♬ Follow me or else - ☆

Nije ni čudo što TikTokerica dobro zarađuje na ovoj epskoj usporedbi – jer tko ne bi želio da ga se zamijeni sa Zendayom? Sada se može pohvaliti brojnim sljedbenicima na nekoliko društvenih platformi. Nedavno je uočena u live streamu YouTube senzacije Kaia Cenata i internet je izgubio razum pokušavajući shvatiti kako je uspio dobiti Zendayu na svom kanalu. Naravno, to nije bila doista Zendaya, ali skoro su nas sve prevarili.

Stars Zendayina LV haljina s cifom podsjetila nas je na skandaloznu 'ziherica haljinu' Liz Hurley iz 1994.!

TikTok na kojem je @ciggybae predstavljena kao Zendaya ima 47 milijuna+ pregleda i preplavljen je komentarima ljudi koji su doista mislili da gledaju pravu Zendayu, skačući na drugi TikTok račun, samo da bi na kraju saznali da su pogriješili. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flighthouse (@flighthouse)

„Nisam mislio da je ovo zapravo Zendaya“, komentirao je jedan korisnik, a drugi su dodali: „OK, Zendaya, prestani se zezati, jer to si ti“ i „Definitivno sam bio uvjeren da si Zendaya, otprilike 10 sekundi“. To što Zendaya ima tako uvjerljivu dvojnicu možda je malo zastrašujuće, ali mi smo uistinu fascinirani…

Life&style Službeno je: dolazi treća sezona 'Euforije' i bit će 'noir film', tvrdi kreator serije Sam Levinson

Posjeti Miss7.24sata.hr