Žena posjeduje stotine parfema, ali samo su tri kojima muškarci ne mogu odoljeti

shutterstock TikToker-ica je podijelila tri parfema koji privlače najveću pažnju muškaraca
Vidi originalni članak
  • TikTokerica je podijelila tajno o tri parfema koji privlače najveću pozornost muškaraca
  • Djevojka ima na stotine parfema, pa se po broju brendova i imena gotovo može mjeriti s drogerijom
  • Otkrila je za opojnim mirisom kojih parfema će se muškarci okretati

Od svih naših svakodnevnih kozmetičkih proizvoda, parfem je daleko najosobniji. Ako si među strastvenim obožavateljicama parfema i misliš da tvoja kolekcija izmiče kontroli, ova TikTok zvijezda ima dovoljno mirisa da se može mjeriti s drogerijom. Ranije ove godine postala viralna kada je svojim sljedbenicima dala uvid u stotine bočica parfema koje posjeduje.

@hebesy Why do guys love the sweet perfumes? 😜#perfumetiktok #perfume #sweetperfume #blackopium #ysl #goodgirl #arianagrande #sweetlikecandy #fragrance ♬ use this sound if your gay - rip big chubby

U videu koji je pregledan više od 3,7 milijuna puta, žena je otkrila da od stotina mirisa koje ima postoje samo tri kojima muškarci ne mogu odoljeti. Napisala je: "Kada imate ogromnu kolekciju parfema, ali dečki priznaju samo ova tri."

Life&style Jesen nikad nije mirisala bolje: 10 parfema koje ćemo obožavati ove sezone

1. Black Opium, YSL

Prvi je Black Opium Yves Saint Laurenta. Parfem od gotovo 900 kuna je favorit mnogih djevojaka i ima osnovne note kave i pačulija koje nadograđuju svjetliji miris kruške i madarina.

2. Good Girl, Carolina Herrera

Drugi parfem koji ističe ova obožavateljica skupih mirisa nije tako razvikan kao Black Opium.  Riječ je o mirisu njujorške modne kuće Carolina Herrera. Njihov parfem Good Girl ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. Da ne spominjemo dizajn koji izgleda kao pravi ukras svakog toaletnog stolića. Cijena: 515,00 kn.

3. Sweet Like Candy, Ariana Grande

Treći parfem koji je dobio pohvale u videu je Sweet Like Candy miris Ariane Grande - koji možeš kupiti za samo 160 kuna u drogerijama. Gornje note su kupina, kruška i bergamot;  dok su bazne note vanilija i kašmir. Štoviše, i drugi su spomenuli kako su imali slično iskustvo s parfemom Ariane Grande.

 

Jedna je protiteljica napisala: "Kad god stavim Arianin parfem, netko na poslu kaže: "Kako lijepo mirišeš!" U međuvremenu, jedna komentatorica je napisala: "Kunem se da su uvijek slatki parfemi ti koji privlače pažnju muškaraca."

Posjeti Miss7.24sata.hr