Žena je podijelila genijalan trik kako sušiti dvostruko više odjeće, a ne mora se ni peglati!

Shutterstock Sušenje odjeće
Vidi originalni članak
  • Jedva smo dočekali toplije dane, a to znači da i odjeću možemo sušiti na zraku
  • No, sigurno si se puno puta susrela s istim problemom, nedostatkom prostora na liniji za sušenje
  • Jedna žena podijelila je genijalan trik koji udvostručuje prostor pa ćeš moći istovremeno osušiti puno više odjeće, a najbolja stvar je što je nakon toga nećeš morati peglati

Sad kad je vrijeme toplije, zapravo možemo objesiti odjeću da se osuši vani na zraku i suncu - a jedna je žena smislila nevjerojatan trik za uštedu prostora na liniji za sušenje. Kako bi na sušenje uspjela staviti svu opranu odjeću cijele obitelji, pokazala je kako korištenje vješalica može pomoći procesu. 

Life&style Zbogom peglanju! Žene otkrivaju kako postižu da im je odjeća ravna, a glačala ni blizu

Prema njezinim riječima ovaj način vješanja znači da nakon toga ne moraš ni peglati. Objasnila je kako opranu odjeću snažno je istrese kad je izvadi iz perilice rublja jer se tako riješi nabora.  Zatim je stavi na vješalice za odjeću koje su obješene na kuke i ostavi vani da se osuši.

Njenom metodom odjeća se ne zgužva na vjetru. Nakon nekoliko sati čisto rublje odmah vješa u ormar - i nije potrebno glačanje. Kada je vidjela ovaj trik jedna korisnica društvenih mreža podijelila je: "Istrčala sam iz kupaonice te majice koje su se sušile stavila na vješalice."

Evo kako ćeš se munjevito riješiti mrlja od bobičastog voća s odjeće

Zašto se ovoga nismo prije sjetili?

Žena je podijelila fotografiju košulja naslonjenih postrance na vješalice, tako da nisu zauzimale velik prostor na liniji.  Mnogi su ljudi bili impresionirani njezinim savjetom, a njezin je post skupio mnoštvo lajkova i preko 300 komentara. Jedna korisnica je rekla: "Ovo je promjena igre, hahaha."

U međuvremenu je druga napisala: "Tako dobra ideja! Ne mogu vjerovati da imam 41 godinu i tek sam sad ovo otkrila". Mnogi su bili oduševljeni rekavši kkao je ovo genijalan trik koji će od sad upotrebljavati.

City Center one Najbolji komadi koje smo ulovili na ljetnim sniženjima i složili super kombinacije

Posjeti Miss7.24sata.hr