Zelene kuhinje u nijansi kadulja: Pravo osvježenje u uređenju interijera

@haveanosey Kuhinja u kadulja zelenoj boji
Vidi originalni članak
  • Kuhinje u predivnoj nijansi kadulja zelene trenutno su jako popularne u uređenju interijera, a njihov istodobno trendi i bezvremenski izgled garantira da tvoja kuhinja nikad neće izgledati zastarjelo
  • Kadulja zelenu boju možeš iskoristiti na zidovima u svojoj kuhinji, njome obojiti ormariće ili opremiti svoju kuhinju aparatima i dodacima upravo u ovoj lijepoj nijansi!
  • Ova svestrana boja može se kombinirati i s toplim i hladnim tonovima, tako da je mogućnosti za uređenje stvarno mnogo!

U uređenju kuhinja trenutno vrlo visoko mjesto po popularnosti drži jedna posebna nijansa zelene, kadulja zelena. Ova nježna, ali upečatljiva boja odlično će se uklopiti u svaki raspored kuhinje te ga neće učiniti manjim ili preuzeti svu pažnju u uređenju na sebe. Uz ovu nijansu zelene, ovisno o tvojem stilu, možeš stvoriti totalno drugačije atmosfere uređenja, od ultra modernih do vintage izgleda kuhinja.

U nastavku ti donosimo 10 kuhinja uređenih s kadulja zelenom među kojima možeš potražiti inspiraciju za novi izgled svoje kuhinje!

1. Kuhinjski otok u kadulja zelenoj boji

Ako u kuhinji imaš drveni kuhinjski otok, za osvježenje prostora, odlična je ideja da ga obojiš u kadulja zelenu! Ova nijansa posebno je svježa te donosi dašak veselja u kuhinjski prostor, a upravo takvo raspoloženje potrebno nam je za pripremu fine hrane!

2. Spoj kadulja zelene s drvom 

Kadulja zeleni kuhinjski ormarići odlično će se spojiti s radnom površinom od drva što će cijelom prostoru dati stil uređenja seoske kuće.

3. Kuhinjski aparati u nijansama kadulja zelene

Uz zidove u kadulja zelenoj, ako želiš u potpunosti spojiti kuhinjski prostor, odlična poveznica mogu biti i kuhinjski aparati u ovoj zelenoj nijansi.

4. Zidovima u kadulja zelenoj dekoracije i ukrasi nisu potrebni

Sa zidovima koji osvajaju svojom minimalističkom ljepotom u ovoj nijansi, ukrasi poput fotografija ili slika nisu ti ni potrebni.

5. Kadulja zelena u kombinaciji s jačim, tamnijim bojama

S druge strane, možeš otići i u sasvim drugom smjeru te u svoju kuhinju dodati mnoštvo boja i uzoraka! Kroz pločice, kuhinjske ormariće i sve kuhinjske dodatke, jedan zid u kadulja zelenoj boji posebno će se dobro istaknuti!

6. Svijetla nijansa kadulja zelene za kuhinju punu svjetlosti

Ova osunčana kuhinja obojena je nježnom nijansom kadulja zelene koja posebno lijepo osvjetljuje kuhinju te joj daje umirujuću i prirodnu atmosferu.

7. Šarmantni seoski štih uz kadulja zelenu u kuhinji

U kombinaciji s nježnim bijelim i krem nijansama, drvom i jednostavnim uzorcima, kadulja zelena donijet će udoban, seoski način uređenja u tvoju kuhinju.

8. Uz kadulja zelenu, svijetle keramičke pločice odlično će se slagati

Kuhinjski ormarići u kadulja zelenoj boji stvorit će presladak kutak u tvojoj kuhinji u spoju s bijelim pločicama sa zanimljivim uzorkom.

9. Kuhinjski ormarići s uzorkom u kadulja zelenoj posebno će doći do izražaja

Ako tvoji kuhinjski ormarići imaju zanimljiv drveni uzorak poput ovih na fotografiji, on će u boji, posebno u nijansi kadulja zelene, dati posebniji izgled tvojoj kuhinji.

10. Glamurozan spoj kadulja zelene i zlatne

Osvjetljenje kuhinje vrlo je važno, a umjesto običnih lampi ili lustera, u svojoj kadulja zelenoj kuhinji možeš postaviti moderno osvjetljenje u zlatnoj boji koje će se predivno slagati s ovom nijansom zelene.

Life&style Oaza sreće! Pronašle smo najljepše walk-in ormare u kojima bismo poželjele živjeti

Posjeti Miss7.24sata.hr