Zbog misterioznih događaja bračni par kasnio na posao, krivac im je cijelo vrijeme bio u kući

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Ponekad se neke stvari u životu dogode i za njih nemamo apsolutno nikakvo objašnjenje - do te mjere da postaju krajnje zbunjujuće 
  • Ovaj smiješni snimak samo je jedan primjer stvari koje nikad ne biste očekivali
  • Ako si ljubiteljica mačaka i imaš mijaukavog ljubimca kod kuće – jesi li se ikad pitala što radi noću dok ti spavaš

Mačka zvana Joaquim svako je jutro isključivala alarm na mobitelu svojih vlasnika – bili su totalno zbunjeni i nisu znali kako su uspjeli prespavati zvonjavu - i, kao rezultat toga, više puta zakasniti na posao.

Joaquimovi vlasnici odlučili su postaviti kameru koja će snimati trenutak kada bi se alarm trebao aktivirati i nisu mogli vjerovati kada su snimke pokazale kako mačak trči prema mobilnom telefonu u potrazi za ispunjenjem svoje misije.

Life&style Mačka ili pas? Znanstvenici su se pozabavili pitanjem koji nas ljubimac čini sretnijima

Snimka prikazuje mačka koji skače do noćnog ormarića, a zatim šapama "rješava" zaslon telefona sve dok se alarm više ne oglasi. Vlasnica mačke, koji nije imenovan, rekao je: "Moj partner i ja kasnili smo na posao jer nas telefonski alarm nije probudio. Nedavno smo otkrili da je naša mačka Joaquim bila ta koja je isključivala alarm."

Čini se da mačke ratuju protiv čovječanstva dok spavamo.

Uzmite Tajlanđanina Lomphonten Lomphontana i njegovu mačku kao još jedan primjer. Dok je Lomphonten spavao, njegova mačka - zvana Achi - imala je druge ideje. Zapravo, dlakava mačka odlučila mu je sjesti na lice...  i raširiti se fino.

Lomphonten je u intervjuu otkrio kako je odlučio postaviti skrivenu kameru iz čiste radoznalosti - u nastojanju da drži na oku Achija te vidi što će ovaj smisliti dok je njegov vlasnik na poslu. Čini se razumnom odlukom.

Međutim, kad je gledao noćne snimke, Lomphonten je primijetio da Achi voli malo gušenja.

Achi se može vidjeti kako se penje na vrh Lomphontenovih prsa - što bi moglo izgledati prilično normalno svakome tko ima mačku. Zatim šapom potvrđuje da njegov vlasnik doista spava - prije nego što odluči da je ovo savršena prilika da mazi lice usnulog momka.

Life&style Zašto je kip jednog mačka u Istanbulu postao magnet za turiste

Srećom (za Achija), Lomphontenu ne smeta dodatna pažnja. Rekao je: "Osjećam se jako zaljubljeno u njega, da me ovako voli. To je ljubav."

Posjeti Miss7.24sata.hr