Zavirili smo u impresivno luksuzno zdanje iz Netflixovog hita 'Nož u leđa: Glass Onion' i ostali bez teksta

Zillow
Vidi originalni članak
  • Privatni otok u Grčkoj na kojem je impresivna luksuzna vila iz najnovijeg Netflixovog hita 'Nož u leđa: Glass Onion' misteriozno se pojavio u prodaji na Zillowu, poznatom oglasniku za nekretnine
  • Iako se ispostavilo da je riječ o Netflixovoj inteligentnoj marketinškoj kampanji, mjesto je naprosto čudesno 
  • Brojne je gledatelje potpuno raspametila vila koja se pojavljuje u filmu, a mi nismo odoljeli pogledati kako mjesto doista izgleda

Futuristička mega-vila koja se pojavljuje u novom Netflixovom filmskom hitu 'Nož u leđa: Glass Onion prostire se na 2690 kvadratnih metara, ima 17 spavaćih soba, 22 kupaonice, vinski podrum, spa i jedno parkirno mjesto koje se nalazi na krovu (zato što ne možeš voziti plavi Porsche po otoku.) Dragulj u kruni je, naravno, 20 metara visok stakleni paviljon na vrhu glavne rezidencije sa složenom arhitekturom koja oponaša slojeve pravog luka.

Life&style Žestoka rokerica: Evo kako sad izgleda curica iz filma 'Kako je Grinch ukrao Božić'

Ako se pitaš za koliko bi milijarder poput Brona (bogataš iz filma kojeg glumi Edward Norton) prodao svoje imanje u Grčkoj, čini se da bi obožavatelji franšize 'Nož u leđa' morali izdvojiti golemih 450 milijuna dolara, navodi Zillow.

Premda, ako staviš svoj svjetski poznati detektivski šešir à la Benoit Blanc (Daniel Craig), brojni će ti tragovi reći da je oglas, za koji se tvrdi da ga drži svjetski putnik i broker s jednom zvjezdicom Derol Zabinski, lažan. Izmišljeno mjesto za povlačenje zapravo je dio pametne marketinške kampanje Netflixa; sam film je snimljen u Amanzoe Resort's Villi 20, u blizini Porto Helija. 

Lažni oglas na stranu, ovo filmsko zdanje uključuje zabavne sitnice koje ti omogućuju da uroniš u priču filma. Pokrećući se isključivo na vodikovo gorivo, Bron je navodno izgradio otmjeno skrovište na otoku 2020. godine. Imanje je dostupno jedino čamcem te prozirnim plutajućim dokom, a navodno ga je dizajnirao Banksy. Tu su i psi roboti koji nose prtljagu. 

Na otoku se nalazi sedam vila, svaka nazvana po drugoj čakri. Tu je i šest različitih bazena uz koje možeš ležati, s obiljem kombuche Jareda Leta. Ili uvijek možeš otići u najsuvremeniju teretanu na virtualni osobni trening s teniskom legendom Serenom Williams. Posvuda se nižu velike skulpture i raskošni vrtovi. Ako se ipak odlučiš prošetati, pušenje nije dopušteno. Srećom, postavljeni su alarmi koji te podsjećaju na to. 

Ekscentrično prebivalište biotehnološkog poduzetnika je iznutra prepuno vrhunskih umjetničkih djela od Picassa i Moneta do Mondriana, Francisa Bacona i Luciana Freuda. Najvrijednije djelo od svih je Mona Lisa Leonarda da Vincija, koja je navodno posuđena iz Louvrea. Naravno, dnevni boravak i masivna blagovaonica 'savršeni su za domaćinstvo najsloženijih zabava o misterioznim ubojstvima', navodi se u oglasu.

To su detalji luksuznog zdanja iz filmske priče, stvarnost je ipak nešto drugačija i manje zabavna. No, i dalje je to veličanstveno zdanje i savršena luksuzna oaza za odmor na prekrasnoj grčkoj obali.

Life&style Plakanje od smijeha: Donosimo popis najsmješnijih 12 britanskih komedija svih vremena

Posjeti Miss7.24sata.hr