Zaviri u oazu ludog luksuza! Imanje Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa izgleda nestvarno

Profimedia, Rego Sotheby’s International Realty
Vidi originalni članak
  • Poznati je glumački par Douglas-Jones u prodaju stavio svoj 'mali raj' na Bermudima od 685.72 m2 za vrtoglavnih 10.6 milijuna dolara
  • Vila ima 8 spavaćih soba, a tu su još i odvojeni dvoetažni pansion, jednosobni apartman, dvosobna kućica za domara...
  • Imanje ima i veliki vrt, voćnjak, bazen, teniski teren, kućno kino, a iza sebe krije i zanimljivu povijest

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones odnedavno prodaju svoju bermudsku vilu za vrtoglavnih 10.6 milijuna dolara - ali nije riječ o prosječnom domu slavnih koji blješti od glamura i raskošnih sadržaja već o imanju smještenom na otoku koji je važan obitelji slavnog glumca - preci njegove majke Diane živjeli su tu još od 17. stoljeća.

Beauty Znamo kako ovog ljeta možeš lakše i brže postići preplanuli ten

Nakon što su za nešto više od 32 milijuna dolara u prodaju pustili nekretninu na Majorci, odlučili su prodati i svoj 'mali' raj od 685.72 metara četvornih, 8 spavaćih soba, s odvojenim dvoetažnim pansionom, dvosobnom kućicom za domara i jednosobnim apartmanom.

Prostrano imanje izgrađeno u karipskom kolonijalnom stilu ima dugačak popis sadržaja - od vrta s biljkama, voćnjaka i bazena, teniskog terena, saune, sobe za vježbanje, kućno kino... Osim toga, imanje ima prekrasan pogled na luku Hamilton i 15 metara četvornih veliku verandu.

Ni djeca nisu zapostavljena - kad im dosadi trčkaranje po vrtu, kući i teretani, mogu se preseliti u vlastiti dio kuće - dječje krilo koje se sastoji od dvije spavaće sobe i dnevnog boravka.

U hladnim se noćima obitelj i njihovi gosti mogu grijati uz jedan od dva kamina - jedan u dnevnoj sobi i jedan u blagovaonici.

Stars Zaviri u nekadašnji dom obitelji Pitt! U prodaji je kuća u kojoj su živjeli Brad i Jennifer

No, povijest ovog doma je najprivlačnija. Naime, Michael Douglas je svoj prvi rođendan proslavio upravo na ovom otoku. Za Architectural Digest je rekao: "Postoji prava utjeha u povratku na ovaj maleni otok gdje imam toliko rođaka, vjerojatno 70 njih, na jednom mjestu. Za mene su Bermude prava obiteljska oaza".

Neki izvori govore da je obitelj njegove majke Diane bila jedna od najstarijih i nauglednijih obitelji na Bermudima.

Posjeti Miss7.24sata.hr