Zašto nedjelju navečer ne bi rezervirala za ''Kućanice''? Ekipa se ponovo okuplja, ali bez dvije prijateljice

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Osam godina nakon prikazivanja posljednje epizode serijala, Kućanice ponovo dolaze u naše domove
  • Ipak, društvu iz Wisteria Lane neće se pridružiti Felicity Huffman i Teri Hatcher
  • Nove misterije nezaboravne ekipe moći ćemo gledati u nedjelju u live prijenosu 

Zgodni vrtlari, susjedi od kojih treba čuvati leđa, misteriozni zapleti i nada sve sestrinska solidarnost prijateljica u obožavanoj seriji Kućanice držala nas je godinama prikovanima za male ekrane. A sada, osam godina nakon završetka serijala, društvo iz Wisteria Lane okupit će u epizodi uživo koja će prikazivati na web lokaciji Stars in the House nedjelju u večernjim satima kako bi se prikupila sredstva za The Actors Funds. Međutim, okupljanje koje jedva čekamo odvit će se bez Felicity Huffman i Teri Hatcher.

Life&style Sjećaš li se neponovljive ekipe iz 'Pune kuće'? Ponovo su se okupili, a za to imaju vrlo dobar razlog

Za dobru zabavu na kakvu smo nakviknuli bit će zadužene Eva Longoria, Marcia Cross, Vanessa Williams, Dana Delaney i Brenda Strong.  Izostanak Huffman, pišu strani mediji, sasvim je očekivan zbog njezine umiješanosti u skandal 2019. godine, a koji je vezan za plaćanje mita kako bi se njezina kćer upisala na prestižni fakultet. Huffman, koja je glumila Lynette Scavo, u listopadu prošle godine provela je 11 dana u zatvoru, jer je platila 15.000 dolara ''dobrotvornog priloga'' kako bi olakšala kćeri prijemni ispit.

Nedolazak Teri Hatcher na virtualni set prolazi u ozračju glasina o njezinom sukobu s kolegicama. Poznato je da je Eva Longoria Huffman nazvala ''dobrom prijateljicom'' koja je čuvala njezina leđa od ''nasilnice na setu''. Eva se povjerila kako se plašila rada s osobom koja ju je maltretirala sve dok Felicity jednog dana nije ''nasilnici'' rekla ''dosta ''. ''Znam da ne bih preživjela tih 10 godina da nije bilo prijateljstva s Felicity'', nadodala je Longoria.

Stars Eva Longoria pokazala zavidnu figuru nakon poroda

Tvorac serije Marc Cherry također je dao do znanja da je na setu bila ''problematična članica tima''. Iako su se svi trudili slagati s glumicom, Marc navodi kako je to bilo nemoguće i kako su stvari kretale od lošeg prema goremu, a eskalirale su tijekom sedme sezone kada je ''ova žena'' odlučila kako neće razgovarati s nekima sa seta. 

Hoće li se dramatični zapleti izvan seta i na setu popularnog serijala nastaviti i na live virtualnom okupljanju, ostaje za vidjeti u nedjelju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr