Zašto Beyoncé nikada ne pokazuje svoje blizance Rumi i Sira?

Instagram @beyonce Beyonce ima drugačiji odnos prema svojoj djeci kada je u pitanju pojavljivanje u javnosti
Vidi originalni članak
  • Beyoncé i Jay-Z dijele puno toga s obožavateljima, ali imaju neke neobične navike kada je u pitanju pokazivanje njihove djece u javnosti
  • Dok su svoju prvu, sad već 10-godišnju kćer Blue Ivy tijekom čitava djetinjstva pokazivali u javnosti, s blizancima Rumi i Sir imaju drugačiji pristup
  • Obožavatelji, naravno, iamju svoje teorije o tome zašto je to tako

Kada je riječ o slavi, čini se da Beyoncé ima svoj plan igre. Jedna od najbogatijih pjevačica danas ima strogu kreativnu kontrolu nad svim svojim projektima i ne boji se hvaliti svojim radom, suprugom ili djecom. Ipak, ona ne dijeli sve o njihovim životima, unatoč mnoštvu pjesama u kojima otkriva javnosti svoje probleme u braku. Već neko vrijeme obožavatelji primjećuju pomalo neobičan detalj u vezi obitelji Carter i njihovog odnosom s djecom u javnosti.

Beauty Tko je od ovih 10 poznatih hrvatskih dama najbolje isfurao beach waves frizuru?

Blue Ivy Carter rođena je 2012. godine, dok su 2017. godine na svijet stigli blizanci Rumi i Sir. No, dok Blue često viđamo u javnosti, blizance ne vidimo gotovo nikada.  U čemu je stvar?

Zašto Beyonce i Jay Z pokazuju Blue Ivy, ali ne i blizance?

Koliko god su Beyoncé i Jay-Z u središtu pozornosti, mnoge stvari drže u tajnosti stoga previše ne iznenađuje činjenica da svoju djecu ne pokazuju na društvenim mrežama. Sasvim legitimno i razumno, no ipak je Blue Ivy često posjetiteljica glamoruznih događanja na koja joj roditelji idu i česta meta fotografa. Zašto to onda nije slučaj s blizancima? Obožavatelje je počelo kopkati ovo pitanje... 

Hoće li Billie Eilish uspjeti vratiti u modu ove šiške koje nismo vidjeli od 2000-tih?

Čini se da Jay-Z i Beyoncé svoje blizance namjerno drže u tajnosti jer se Blue Ivy pojavljuje svugdje gdje se pojavljuju njezini roditelji - na crvenim tepisima, u njihovim pjesmama, na pozornici i uz teren na košarkaškim utakmicama, te na brojnim drugim pojavljanjima u javnosti. Kako Beyoncé vrlo rijetko javnosti daje priliku da vide njihove blizance, Rumi i Sira.

Odluka da ne izlažu djecu u javnosti česta je među slavnima koji žele zaštiti privatnost svoje djece, međutim u slučaju Beyonce i Jay Z-ija čudi upravo to što jedno dijete pokazuju svuda dok s drugo dvoje imaju potpuno drugačiji pristup. O ovome, naravno postoji nekoliko teorija i nagađanja. Jedna je ta da je Beyonce ostavila djeci da izaberu žele li biti u javnosti ili ne. Blue Ivy koja ima već 10 godina može odlučivati koliko želi biti viđena i možda slavni supružnici žele da njeni mlađi brat i sestra dovoljno narastu da mogu sami o tome odlučiti.

No, druga teorija kaže kako je pjevačica radi teškog i traumatičnog porođaja Rumi i Sir promijenila svoj pristup roditeljstvu te ju je strah natjerao da ih štiti još više nego njihovu živahnu stariju sestru. Hmmm.

Imamo mi i treću teoriju: zaključila je da je s Blue Ivy pogriješula učinivši je javnom osobom pa tu grešku ne želi više ponavljati? To bi moglo biti najjednostavnije objašnjenje zašto Bey drži svoje blizance podalje od društvenih mreža i pogleda paparazza.

Posjeti Miss7.24sata.hr