Zar ne bi bilo super biti sam u Disneylandu? Ovaj čovjek si je tu želju uspio ostvariti - pa završio u zatvoru

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • 42- godišnji Amerikanac uhićen je jer je pobjegao iz kućne izolacije
  • Razlog njegova bijega je pomalo smiješan, no Richard je htio biti sam u najvećem zabavnom parku na svijetu
  • Odlučio je kampirati na atrakciji koja se zove Discovery Island, unutar Disney Worlda na Floridi

Tijekom gotovo dva mjeseca trajanja izolacije, mogli smo u medijima čitati razne razloge zbog kojih su ju ljudi samovoljno odlučili prekršiti. U moru opravdanja i razloga, bijeg jednog Amerikanca nam je posebno zanimljiv

Life&style Ova tri horoskopska znaka nikako se ne mogu pomiriti sa 'zabranom' izlaska i silno žele van

Naime, 42- godišnji Richard J. McGuire iz Alabame uhapšen je ni više ni manje nego na jednoj od bivših atrakcija koje se nalaze u Disney Worldu, najvećem zabavnom parku na svijetu. U Richardu se očito probudila nostalgija, ali i želja da bude sam u ovom tematskom parku te je krenuo u svoj pohod. Odlučio se smjestiti na atrakciji koja se zove Discovery Island, a koja je zatvorena još 1999. godine, smatravši da ga tamo neće lako otkriti.

Međutim, prevario se. Iz zaštitarske agencije koja čuva ogromni tematski park čak i dok je zatvoren, dojavili su lokalnim šerifima kako su vidjeli muškarca da koristi čamac na zabranjenom području. Doznaje se i kako je optuženi planirao na Discovery Islandu, u miru i bez ljudi, ostati otprilike tjedan dana. Inače, Disney World na Floridi je uvjerljivo najveći zabavni park na svijetu, mnogo veći i od kalifornijskog Disneylanda, a sastoji se od nekoliko ogromnih tematskih parkova. 

Inače, svi Disney zabavni parkovi zatvoreni su od sredine ožujka zbog pandemija koronavirusa, a kad malo bolje razmislimo uopće ne bi bilo loše biti sam u ovom ogromnom raju za male i velike. Zamisli samo da bez gužve i čekanja u redovima slobodno možeš isprobati svaku atrakciju. Moramo priznati da ne zvuči loše, no svjesni smo da je to ipak samo san. 

Life&style Svi su ih osudili zbog 'korona partyja', ali nitko nije vidio o čemu se zapravo radi

Posjeti Miss7.24sata.hr