Zaljubila si se u kuću iz filma 'The Idea of You'? Sada je možeš unajmiti na Airbnb-ju

IMDB / Prime Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You
Vidi originalni članak
  • Anne Hathaway i Nicholas Galitzine su kao 40-godišnja samohrana majka Solène i 24-godišnji pjevačHayes Campbell osvojili srca brojnih romantičara
  • Romantična komedija 'The Idea of You' oborila je sve rekorde gledanosti, a za vojsku obožavatelja stigla je najbolja moguća vijest - kuću u kojoj Solène živi sada je moguće unajmiti na Airbnb-ju
  • Kuća je definitivno i više nego dovoljno šarmantna sama po sebi, a kao kulisa filma koji je zaludio svijet ne sumnjamo da neće biti nimalo lako uloviti koji slobodan datum

Dirljiva romantična komedija 'The Idea of You' koja je početkom mjeseca stigla na streaming platformu Prime Video oborila je sve rekorde gledanosti. Anne Hathaway i Nicholas Galitzine u ulogama Solène kao 40-godišnje samohrane majke i 24-godišnjeg pjevača Hayesa Campbella iz najpopularnijeg boy benda na svijetu osvojili su srca brojnih romantičara, a za vojsku obožavatelja stigla je najbolja moguća vijest - kuću u kojoj Solène živi sada je moguće unajmiti. 

Šarmantno zdanje osvanulo je u ponudi Airbnb-ja, i to po neočekivano pristojnoj cijeni noćenja od svega 380 dolara. Iako u filmu  Sólene živi u Silver Lakeu u Kaliforniji, stvarna lokacija kuće u kojoj su se snimale romantične scene zapravo je Atlanta u Georgiji, a unatoč tome što je u pitanju drugačija lokacija, svi ostali detalji u kući ostali su isti kao oni u filmu. 

Life&style Govori li film 'The Idea Of You' s Anne Hathaway zapravo o ljubavi Harryja Stylesa i Olivije Wilde?

Mnoge od najvažnijih scena iz filma snimane su upravo u ovoj rezidenciji, od prvog pravog spoja Sólene i Hayesa, do svađe između Sólene i njezinog bivšeg supruga kada sazna za njezinog novog, značajno mlađeg dečka, a ne sumnjamo da će se naći mnoštvo obožavatelja filma koji će poželjeti otputovati u Atlantu i rekreirati sa svojim partnerima one romantične scene.

Trosobna kuća imena Craftsman ima glavni apartman na najvišem katu, s jacuzzi kadom i tuš kabinom te dvije dodatne spavaće sobe na glavnoj razini, od kojih svaka ima svoju vlastitu kupaonicu. U predivnom open space prostoru smjestila se prekrasna renovirana  kuhinja sa starinskim štednjakom, hladnjakom s francuskim vratima, te svime što nam je potrebno za romantično kuhanje u dvoje. 

Life&style Voliš 'Zapravo ljubav' i 'Notting Hill'? Onda ćeš obožavati i novi film 'This Time Next Year' snimljen prema istoimenom bestselleru

Prednji dio kuće ima ostakljenu prostoriju za sunčanje, dok se u stražnjem dijelu kuće nalaze radna soba s kaminom i malena blagovaona koja spaja radnu sobu i kuhinju, dok je za nešto raskošnije večere s više gostiju na raspolaganju i glavna, velika  blagovaonica sa stolom od javorovog drveta izrađenog po mjeri za osam osoba. 

Kuća je definitivno i više nego dovoljno šarmantna sama po sebi, a kao kulisa filma koji je zaludio svijet ne sumnjamo da neće biti nimalo lako uloviti koji slobodan datum. No bilo kako bilo, lijepo je da postoji šansa da će nam se ukazati prilika da filmsku romansu doživimo na najautentičniji mogući način!

Posjeti Miss7.24sata.hr