Zaigraj kviz i osvoji ulaznice za ekskluzivan red carpet na kojemu ćeš nositi Freywille nakit

Getty Images
Sigurno si i ti barem jednom zamišljala kako izgleda šetnja crvenim tepihom. Ako jesi, za tebe imamo pravu poslasticu - vodimo te na svečanost otvorenja Muzeja prijateljstva i želimo da se tamo osjećaš poput prave zvijezde pa smo se pobrinuli i osigurali ti ekskluzivan Freywille nakit. I još puno, puno zabave na koju, naravno možeš povesti i svoju frendicu. Ali prvo zaigraj naš kviz...
Vidi originalni članak

 

Nakon što si u našem kvizu doznala koja si zvijezda, ispuni formular  i možda baš ti budeš sretnica koja će biti na svečanom otvorenju Muzeja prijateljstva i prošetati se crvenim tepihom noseći luksuzan Freywille nakit.  

Fill out my online form.

Sigurno već znaš da slavimo prijateljstvu i da miss7 otvara prvi muzej posvećen prijateljstvu - Muzej prijateljstva koji se održava se u zagrebačkom muzeju Mimara, a svoja vrata otvara 15. studenog i traje sve do 2. prosinca. Što te čeka u Muzeju prijateljstva? Umjetnice Josipa Štefanec, Lila Herceg, Božica Matasić, Toni Mažuranić, Ivana Tkalčić i Andrea Resner, Barbara Sabo i Tea Šubat napravile su različita viđenja ženskog prijateljstva. Neki od naslova koncepata su Kids&Games, Grooming Garden i (Un)friend, a uz izložbu će biti integrirane i najbolje priče o prijateljstvu koje su na natječaj miss7 'Neprocjenjivo za prijateljice' slale naše čitateljice.

MUZEJ Prvi muzej koji govori o tebi (i tvojoj najboljoj prijateljici)

Povodom otvorenja miss7 organizira svečanu večer na kojoj želi - TEBE! Jer si nam prijateljica i volimo te, a to je zaista neprocjenjivo. Nagraditi ćemo tebe i tvoju pratnju (predlažemo da povedeš svoju BFF-icu jer ipak...ovo je za vas!) ulaznicama za našu veliku večer te priliku da nosiš ekskluzivan Freywille nakit kao što to priliči našoj pravoj zvijezdi!

Freywille

FREYWILLE Nakit inspiriran umjetnošću? Da, moguće je!

Freywille

Sve što trebaš jest odgovoriti na pitanje "Koga bi povela na crveni tepih i zašto?", a najkreativniji odgovor jedne od missica nagrađujemo s ulaznicama, zvjezdanim tretmanom i naravno - posudbom prekrasnog, luksuznog Freywille nakita! Za smišlajnje odgovora imaš vremena od 2.11. do 12.11., a pravila natječaj pročitaj ovdje. Vidimo se na crvenom tepihu...

SPONZORIRANI SADRŽAJ: MISS MIND ZA MISS7

Posjeti Miss7.24sata.hr