Zagrebački kafić gostima je odlučio uljepšati boravak i već sada im pruža blagdanski ugođaj

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Blagdani se bliže, a samim time uskoro će sve zablistati u božićnim ukrasima
  • Jedan zagrebački kafić odlučio je da neće čekati te je zadnji dan listopada razveselio svoje goste blagdanskim ugođajem
  • Okićena jelka, adventski vijenac, dekoracija sa zimzelenom granom s koje vise ukrasi samo su neki od detalja

Lagano smo se već počeli pripremati na doba godine kojem se veliki broj ljudi veseli, a iako će ove godine sve izgledati kao nikad dosad, to nas ne sprječava da uživamo u blagdanskom ozračju. Kako je ova godina drugačija od svih, možemo zaključiti da stara pravila više ne vrijede ni za što pa tako ni za početak ukrašavanja. 

Life&style Božić je stigao u Zara Home! Ove dekoracije bismo rado imale u svome domu

Time se vodio i zagrebački kafić Occulto koji se nalazi u kvartu Ferenščica te je odlučio svoje goste počastiti božićnim ugođajem već zadnjeg dana listopada. U opisu Instagram profila ovog kafića piše ''Uvijek drugačiji'', a to su ovog puta i dokazali. 

Već kod ulaznih vrata goste će dočekati zimzelena grana ukrašena lampicama te kuglica za bor dok u središtu kafića dominira jelka ukrašena božićnim ornamentima te daskicama. 

Na šanku se nalazi srebrni adventski vijenac te visoka vaza s granama i crvenim detaljima

blagdani stižu Ako si fan serije 'Prijatelji', pronašli smo tvoje savršene kuglice za bor

Na stropu se nalaze grane s kojih vise crvene i srebrne kuglice te crveno-bijele lizalice u obliku štapa tako da gosti, gdje god sjedili, osjete atmosferu blagdana. 

Zadnji, no ne i manje važan detalj je srebrni vlak s vagonima koji izgledaju poput poklona.

Nas je ovaj interijer oduševio na prvu i ne možemo dočekati da ga posjetimo i uživamo u toploj čokoladi ili čaju koji nam idealno pašu uz cijelu atmosferu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr